Triathlon yhdisti perheitä JäPy:n tri-kisassa!

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailu houkutteli paikalle paljon perheitä paitsi katsomoalueille, niin myös perheiden yhteiseen kisailuun. Pienimmät katsojat juoksivat kisailijoiden rinnalla hetken matkalla vaihtoalueelle ja isommat hurrasivat rannalla kilpailijoiden molskahtaessa Tuusulanjärven raikkaaseen veteen. Yleisö ja kilpailijat kiittelivät JäPy:n kilpailun erityisen lämmintä tunnelmaa ja sekä toimitsijoiden että yleisön kannustusta matkan varrella. Triathlon on monelle perheelle yhteinen harrastus. Järvenpäässä nähtiinkin monia hienoja perhekisaamisia, joissa tärkeintä ei ollut kisatulokset, vaan mieleenpainuva yhteinen elämys. Turhan vakavaa kisavääntöä ei nähty kärkikamppailijoidenkaan kesken, vaan juttu luisti mukavasti kisan jälkeen maalialueella.

Lue JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kisakokemuksista täältä.

Sisarukset Marjo Holmström ja Minna Jussila selvittivät Tuusulanjärvi Triathlonin vain 10 kuukauden harjoittelulla. Lue jutusta, miten heidän äiti osallistui harjoitteluun...