top of page

Triathlon yhdisti perheitä JäPy:n tri-kisassa!

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailu houkutteli paikalle paljon perheitä paitsi katsomoalueille, niin myös perheiden yhteiseen kisailuun. Pienimmät katsojat juoksivat kisailijoiden rinnalla hetken matkalla vaihtoalueelle ja isommat hurrasivat rannalla kilpailijoiden molskahtaessa Tuusulanjärven raikkaaseen veteen. Yleisö ja kilpailijat kiittelivät JäPy:n kilpailun erityisen lämmintä tunnelmaa ja sekä toimitsijoiden että yleisön kannustusta matkan varrella. Triathlon on monelle perheelle yhteinen harrastus. Järvenpäässä nähtiinkin monia hienoja perhekisaamisia, joissa tärkeintä ei ollut kisatulokset, vaan mieleenpainuva yhteinen elämys. Turhan vakavaa kisavääntöä ei nähty kärkikamppailijoidenkaan kesken, vaan juttu luisti mukavasti kisan jälkeen maalialueella.

Lue JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kisakokemuksista täältä.

Sisarukset Marjo Holmström ja Minna Jussila selvittivät Tuusulanjärvi Triathlonin vain 10 kuukauden harjoittelulla. Lue jutusta, miten heidän äiti osallistui harjoitteluun...

Leppoisaa jutustelua sprinttimatkan huippusuorittajien kesken. Vasemmalla Samu Hanhela ja oikealla Jarno Stenroos.

Malisen veljekset. Timi (oik.) ei epäröinyt lähtiessä lausua kisatavoitetta ääneen. "Lähden voittamaan" -totesi Timi hetkeä ennen kilpailua. Timin tavoite toteutui, mutta yllättäen myös Teppo (vas.) päätyi podiumille veljesten ensimmäisessä yhteisessä kisassa.

Aku Oja päätti neljän kuukauden kisataukonsa Tuusulanjärven kisaan. "Malesian Ironman kisan jälkeen päätiin antaa kaiken vapaa-aikani pojilleni" - kertoi hyväntuulinen Aku kisan jälkeen.

Triathlon on Vänttisen perheen yhteinen harrastus. JäPy:n trikisaan osallistuivat tytär Jessica, 16 ja äiti Mervi. "Vielä tällä kerralla voitin tyttäreni, mutta saa nähdä tulevaisuudessa" - totesi Mervi Vänttinen pilke silmäkulmassa kisan jälkeen.

Perheen pienimpiä jännitti hieman isän kisasuoritus. Ja isää hymyilytti kovasti vielä hetkeä ennen pulahtamista raikkaaseen Tuusulanjärveen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page