top of page

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kuvagalleria on avattu!

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kilpailu herätti mukavasti mielenkiintoa ja yleisöä kertyi Vanhiksen alueelle satamäärin. Kamerat ja kännykät räpsivät kisasta varmasti tuhansia kuvia ja toivomme, että yleisö jakaa tapahtumakuviaan sosiaalisen median kanavissa aihetunnisteella #jäpytri. Tapahtuman viralliset valokuvaajat Tiina Terrinen, Mikko Rantanen ja Ari J. Hyytiäinen saivat tallennettua mieleenpainuvia hetkiä kilpailijoiden hetkistä kisareitillä. Tapahtuman ilmakuvaaja oli Kim Elfström, jonka videot julkaisemme viikon sisällä. JäPy:n omat kuvaajat olivat vauhdissa kisakeskuksessa ja pääsivät ikuistamaan mm. ilon hetket palkintokorokkeella.

JäPy kiittää tapahtuman virallisia kuvaajia taitavasta työstä ja upeista otoksista!

Klikkaa tästä tapahtumagallerioihin!

Kuva: Ari J. Hyytiäinen

Kuva: Tiina Terrinen

Kuva: Marko Rantanen

Kuva: Kim Elfström

Kuva: JÄPY

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page