top of page

JäPy valmiina vastaanottamaan kilpailijat Tuusulanjärvi Triathoniin!

Tuusulanjärvi Triathlon 2017 -kilpailuun on nyt aikaa muutama päivä! Järjestelymme ovat mukavasti loppusuoralla ja viimeisten päivien aikana haluamme varmistaa positiivisen kilpailukokemuksen. Reilu puoli vuotta kestänyt projekti on loppusuoralla ja 80 innokasta talkoolaista on perehdytetty tehtäviin Vanhankylän kartanolla kisakeskuksen ytimessä tällä viikolla.

Järvenpään Pyöräilijät lähtivät kokeilemaan edelläkävijöinä kilpailuinfon jakamista Youtube -videona etukäteen kilpailijoiden katseltavaksi ja kuultavaksi. "Haluamme antaa kilpailijoille mahdollisimman paljon etukäteen tietoa, jotta itse kisapäivänä kilpailijoilla on turvallinen olo siitä, miten kilpailun kulku etenee. Olemme perustaneet myös Järvenpään Pyöräilijöille oman instagram -tilin, johon kilpailijat voivat jakaa oman kisakokemuksen #jäpytri", kilpailun johtaja Jukka Erkkilä kertoo innoissaan.

Kaikki isot asiat on nyt tehty ja olo on levollinen kilpailun järjestelyjiden suhteen. Enää tavarat pitää siirtää logistisesti oikeisiin paikkoihin perjantain ja lauantain aikana. "Sunnuntaina nautitaan päivästä ja upeista kilpailusuorituksista. On hienoa saada triathlonkilpailut takaisin Järvenpäähän 29 vuoden tauon jälkeen", Jukka hehkuttaa.

Vanhankylän kartanolla pidettiin info-tilaisuus talkoolaisille (kuvassa Jukka Erkkilä)

"Sunnuntaiksi 4.6. on luvattu mukavaa kilpailusäätä ja odotamme paikalle runsaasti yleisöä nauttimaan kesäpäivästä. Kilpailua pystyy uinti- ja juoksuosuuksien aikana seuraamaan parhaiten Vanhankylän kartanon tuntumassa. Pyöräilyosuus on Tuusulan ja Järvenpään välisellä kantatiellä Tuusulanjärven länsipuolella. Pyöräilyyn hyviä seurantapaikkoja on tarjolla koko kevyen liikenteen reitin varrella Vanhankylänniemen kohdalta aina Paijalan koululle saakka."

"Pyöräily tapahtuu ajoradoilla molempiin suuntiin ja toivomme siksi että autoliikennettä vältettäisiin kyseisellä kantatiellä sunnuntaina klo 10:20 - 13:30 välillä. Olemme suunnitelleet kilpailumme turvallisuus edellä periaatteella hyvässä yhteistyössä poliisin ja pelastuslaitoksen kanssa", jatkaa Erkkilä.

Kilpailutapahtumat Vanhankylän kartanolla alkavat klo 10:00. Sprinttimatkan nopeimmat kilpailijat ovat maalissa jo noin klo 11:00. Pidemmän matkan vauhdikkaimmat saavuttamat maaliviivan pian klo 12 jälkeen. Maaliintulot jatkuvat arviomme mukaan noin klo 14 saakka.

Kisapäivänä tunnistat JäPyn talkoolaiset näistä oransseista paidoista.

"Talkootyön määrä tällaisessa tapahtumassa on valtava. Tällaisen kilpailun synnyttämiseen tarvitaan myös osaamista ja resursseja seuramme ulkopuolelta. Yhteistyökumppanimme ovat meille tärkeitä tapahtuman mahdollistajia." päättää Erkkilä.

http://www.japy.fi/tuusulanjarvitriathlon2017

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page