JäPy valmiina vastaanottamaan kilpailijat Tuusulanjärvi Triathoniin!

Tuusulanjärvi Triathlon 2017 -kilpailuun on nyt aikaa muutama päivä! Järjestelymme ovat mukavasti loppusuoralla ja viimeisten päivien aikana haluamme varmistaa positiivisen kilpailukokemuksen. Reilu puoli vuotta kestänyt projekti on loppusuoralla ja 80 innokasta talkoolaista on perehdytetty tehtäviin Vanhankylän kartanolla kisakeskuksen ytimessä tällä viikolla.

Järvenpään Pyöräilijät lähtivät kokeilemaan edelläkävijöinä kilpailuinfon jakamista Youtube -videona etukäteen kilpailijoiden katseltavaksi ja kuultavaksi. "Haluamme antaa kilpailijoille mahdollisimman paljon etukäteen tietoa, jotta itse kisapäivänä kilpailijoilla on turvallinen olo siitä, miten kilpailun kulku etenee. Olemme perustaneet myös Järvenpään Pyöräilijöille oman instagram -tilin, johon kilpailijat voivat jakaa oman kisakokemuksen #jäpytri", kilpailun johtaja Jukka Erkkilä kertoo innoissaan.

Kaikki isot asiat on nyt tehty ja olo on levollinen kilpailun järjestelyjiden suhteen. Enää tavarat pitää siirtää logistisesti oikeisiin paikkoihin perjantain ja lauantain aikana. "Sunnuntaina nautitaan päivästä ja upeista kilpailusuorituksista. On hienoa saada triathlonkilpailut takaisin Järvenpäähän 29 vuoden tauon jälkeen", Jukka hehkuttaa.