top of page

JäPy:n Tuomas Ratilainen ajoi Elite-luokan voittoon Tavastia 4 days -kilpailun korttelilähdössä!

Tavastia 4 Days on maantiepyöräilyn etappikilpailu. Kilpailussa ajetaan neljänä päivänä viisi etappia Kanta-Hämeen alueella. Torstaina ajetaan prologi ja joukkueaika-ajo Hausjärven Hikiällä, perjantaina korttelietappi Riihimäen varuskunnassa. Lauantaina ja sunnuntaina ajetaan pitkät maantie-etapit Hausjärven Hikiällä. Kilpailun järjestävät yhteistyössä CycloVision, Hyvinkään Pyöräilijät, Cycle Club Helsinki ja Helsinki Velotour.

Perjantain Elite-luokan korttelietapin selkeään voittoon ajoi JäPy:n Tuomas Ratilainen. Rata sisälsi raastavan pitkän nousun varuskunta-alueella, mutta se ei Tuomaksen menoa tänään hidastanut. Tuomas polkaisi kisassa pääjoukosta yksin irti ja ajoi kilpailun kuusi viimeistä kierrosta yksin hatkassa ja ylitti maalilinjan ylivoimaisena ykkösenä.

Kilpailu jatkuu huomenna ja sunnuntaina ajettavilla maantie-etapeilla. JäPy:n Kat2- ja Master-tiimit olivat kovilla korttelietapilla, eikä oranssinuttuja näissä luokissa nähty kärkikahinoissa.

Hymy oli herkässä Elite-luokan ensimmäisen lähtövoiton jälkeen.

Tuomas lämmittelemässä ennen korttelikisaa.

Järvenpään Pyöräilijät r.y. ja kaikki JäPyläiset onnittelevat lämpimästi Tuomasta uskomattoman hienosta suorituksesta.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page