Samuli Visuri ylivoimaiseen voittoon JäPy:n MTB Bianchi Cup osakilpailussa

Järvenpään Pyöräilijöiden ensi kertaa järjestämä maastopyöräilykilpailu keräsi mukavan joukon kisaajia Terholan MTB-radalle tiistai-iltana 23.5. MTB-radan kunnostaminen Terholan kuntoradan ääreen on ollut pienelle seuralle kohtalainen voimainkoitos ja kymmenet talkoolaiset ovat osallistuneet radan kunnostamiseen. Rata testattiin nyt ensi kertaa kotimaisten huippukuskien toimesta Bianchi-cupin osakilpailussa, kun mm. Samuli Visuri, Dani Härginen, Eemil Uitto, Antti Kuitto ja Teemu Uusi-Piuhari asettuivat viivalle.

Ennen yleistä lähtöä radalle päästettiin junioriluokan tytöt ja pojat, joista nuorimmat olivat alle 10-vuotiaita. Reilun 10 minuutin kisaaminen Terholan haastavilla poluilla nosti hien kisaajien poskille, mutta leveät hymyt nähtiin kaikkien kasvoilla heti maaliin saapumisen jälkeen. Koitos oli raju ja vaati nopeat palautumisjuomat heti maaliviivan jälkeen.