Samuli Visuri ylivoimaiseen voittoon JäPy:n MTB Bianchi Cup osakilpailussa

Järvenpään Pyöräilijöiden ensi kertaa järjestämä maastopyöräilykilpailu keräsi mukavan joukon kisaajia Terholan MTB-radalle tiistai-iltana 23.5. MTB-radan kunnostaminen Terholan kuntoradan ääreen on ollut pienelle seuralle kohtalainen voimainkoitos ja kymmenet talkoolaiset ovat osallistuneet radan kunnostamiseen. Rata testattiin nyt ensi kertaa kotimaisten huippukuskien toimesta Bianchi-cupin osakilpailussa, kun mm. Samuli Visuri, Dani Härginen, Eemil Uitto, Antti Kuitto ja Teemu Uusi-Piuhari asettuivat viivalle.

Ennen yleistä lähtöä radalle päästettiin junioriluokan tytöt ja pojat, joista nuorimmat olivat alle 10-vuotiaita. Reilun 10 minuutin kisaaminen Terholan haastavilla poluilla nosti hien kisaajien poskille, mutta leveät hymyt nähtiin kaikkien kasvoilla heti maaliin saapumisen jälkeen. Koitos oli raju ja vaati nopeat palautumisjuomat heti maaliviivan jälkeen.

Noin kolmen kilometrin mittainen mtb-rata myötäilee Terholan kuntorataa, eikä radalla juuri ohituspaikkoja synny. Oman tiensä kärkeen raivasi heti ensimmäisellä kierroksella CCH:n Samuli Visuri, joka kasvatti etumatkaansa kierros kierrokselta. Medilaser MTB Teamin Teemu Uusi-Piuhari ajoi kisassa lähdön kakkossijalle. Yksi kisan kovimmista kamppailusta käytiin kotiseura JäPy:n Mika Kariluodon ja Simo Sildénin välillä. Kaksikko saapui ryminällä metsästä loppukiriin rinnakkain ja maalikameran kuvaa tutkitaan vielä sijoitusten selvittämiseksi.

kuvassa Samuli Visuri

KLIKKAA KILPAILUN KUVAGALLERIAAN TÄSTÄ!

Terholan MTB-rata on yleisessä käytössä ja JäPy toivottaa kaikki maastopyöräilyn harrastajat tervetulleeksi kokemaan maastopyöräilyn iloa ja haasteita Terholan radalle. Radalla pätevät samat pelisäännöt kuin muuallakin luonnossa liikuttaessa:

- kerää omat roskat ja jätteesi mukaan metsästä (lisäpisteitä saa, kun kerää kaverin epähuomiossa jättämät roskat mukaansa)

- kunnioita muita radalla liikkujia (sekä pyöräilijöitä että kävelijöitä)

- VÄISTÄ TERHOLAN KUNTORADAN JUOKSIJOITA JA KÄVELIJÖITÄ kohdissa, joissa radat risteävät

- kunnioita lähiseudun asukkaiden pihapiirejä ja kotirauhaa

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon