top of page

JäPy:n kauan odotettu pyöräily- ja triathlonkesä täydessä vauhdissa!

Kesäisen kelin vihdoin saavuttua myös Keski-Uudellemaalle, on JäPy:n toiminta polkaistu nyt vauhdilla käyntiin! Lasten maastopyöräkurssi jatkui tällä viikolla ja harvoin näkee sellaista pyöräilyn iloa kuin osallistuvien lasten kasvoilla. Iloista aktiivisuutta nähtiin myös Järvenpää-talolla maanantaina, kun aikuisemmat JäPy:läiset kokoontuivat maantiepyöräilykurssin käynnistykseen. Kovimmat kisakuskit suunnistivat viikonloppuna Manseen, jossa ajettiin kovat lähdöt sekä lauantaina että sunnuntaina. JäPy:läiset hankkivat hyvää kisakokemusta, mutta tekniset hankaluudet ja raastavat radat verottivat kisamenestystä.

Kotiin jääneet kisakuskit mittelivät voimiaan JäPy Club Race:ssa, joka lauantaina suuntautui Porvooseen päin. Maalikameran kuvaa selvitellään edelleen, mutta mukavasti kaikki pääsivät Porvooseen asti.

Tänään sunnuntaina yhteislenkille osallistui reilut parikymmentä JäPy:läistä. Rauhallinen yhteislenkki ajettiin Sälinkäälle ja sieltä Mäntsälän kautta takaisin Järvenpäähän. Hienoa oli ajella mukavassa kesäkelissä lyhyeillä vermeillä mukavassa seurassa. Ainakin pari kuskia jatkoi yhteislenkiltä vielä Porvooseen kaffelle ja saivat lenkillään 200 kilsan rajapyykin rikki.

Innokkaimmat triathlonistit korkkasivat ulkouintikauden ja Tuusulanjärvi lämpenee nyt nopeasti kesäkuun alun JäPy Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailuun! JäPy:n maastopyöräilijät puuhaavat parhaillaan Terholassa JäPy:n MTB rataa kunnostaen. Tiistaina 23.5. radalla nähdään Suomen kovimpia maastopyöräilijöitä kisaamassa Bianchi-cupin osakilpailun voitosta.

Edessä on hieno ja toiminnan täyteinen JäPy kesä - tervetuloa mukaan hyvää seuraan!

JäPy:n yhteislenkki sunnuntaina.

Elite-lähtö Pyynikin harjulla.

JäPy:n maantiepyöräilykurssin käynnistys Järvenpää-talolla.

JäPy Club Race kisaajat kaffella Porvoossa lauantaina.

JäPy yhteislenkki sunnuntaina

JäPy yhteislenkki sunnuntaina

JäPy yhteislenkki sunnuntaina

JäPy yhteislenkki sunnuntaina

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page