Nuorten SM-mitalisti Samu Hanhela mukana Tuusulanjärvi Triathlonin sprinttimatkalla 4.6.2017


Loppuunmyytyyn Tuusulanjärvi Triathloniin viime metreillä mukaan pääsi 20-vuotias Suomen Triathlonliiton nuorten maajoukkueessa oleva Samu Hanhela. Samu edustaa uutta oululaista triathlontiimiä Provictoria. Samu nähdään Tuusulanjärvi Triathlonin miesten yleisessä sarjassa sprinttimatkalla.

Samu suorittaa tällä hetkellä varusmiespalvelusta Helsingin Santahaminassa urheilukoulussa. Kipinän triathloniin hän sai aikoinaan uima-altaassa. "Olen harrastanut uintia 7-vuotiaasta asti. Ehdin uida kilpaa 10 vuotta, kunnes kerran päätin lähteä kokeilemaan triathlonia SM-kisoihin uinti­val­men­tajan kannustamana". Siitä lähti kipinä triathloniin, jota hän on harrastanut vuodesta 2012 lähtien. Pari viimeistä vuotta hän on keskittynyt triathloniin.