top of page

Nuorten SM-mitalisti Samu Hanhela mukana Tuusulanjärvi Triathlonin sprinttimatkalla 4.6.2017


Loppuunmyytyyn Tuusulanjärvi Triathloniin viime metreillä mukaan pääsi 20-vuotias Suomen Triathlonliiton nuorten maajoukkueessa oleva Samu Hanhela. Samu edustaa uutta oululaista triathlontiimiä Provictoria. Samu nähdään Tuusulanjärvi Triathlonin miesten yleisessä sarjassa sprinttimatkalla.

Samu suorittaa tällä hetkellä varusmiespalvelusta Helsingin Santahaminassa urheilukoulussa. Kipinän triathloniin hän sai aikoinaan uima-altaassa. "Olen harrastanut uintia 7-vuotiaasta asti. Ehdin uida kilpaa 10 vuotta, kunnes kerran päätin lähteä kokeilemaan triathlonia SM-kisoihin uinti­val­men­tajan kannustamana". Siitä lähti kipinä triathloniin, jota hän on harrastanut vuodesta 2012 lähtien. Pari viimeistä vuotta hän on keskittynyt triathloniin.

Nuoresta iästä huolimatta hänellä on jo melkoisia saavutuksia takana. Merkittävimmät saavutukset ovat EM-kisaedustus vuonna 2015 omassa ikäsarjassaan sekä viime vuonna hän savutti U23 suomenmestaruudet sekä sprintti- että olympiamatkalta.

Tulevan kauden päätavoitteena Samulla ovat kesäkuussa San Fransiscossa kisattava Escape From Alcatraz sekä Ahvenanmaalla elokuussa järjestettävä SM perusmatka (1,5 kilometriä uintia, 40 kilometriä pyöräilyä ja kymmenen kilometriä juoksua). Ahvenanmaan perusmatkalta on mahdollisuus lunastaa paikka vuoden 2018 Escape From Alcatraz -kilpailuun.

Tuusulanjärvi Triathon 2017 -kilpailun Samu näkee, että se tukee vahvasti hänen matkaa kohti tavoitteita ja tarjoaa hienon tavan aloittaa kisakausi. "Todella tärkeä kisa varsinkin valmistautumisessa kohti seuraavalla viikolla olevaa Escape From Alcatrazia, Samu toteaa" [if !supportLineBreakNewLine] [endif]JäPy toivottaa Samun lämpimästi tervetulleeksi kotimaisen kilpailukauden avauskilpailuun Järvenpäähän!

Luvassa on upea triathlon-kauden avaus Järvenpäässä 4.6.2017!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page