top of page

JäPy:llä menestyksekäs kisapäivä Rajamäellä tänään!

Rajamäelle kokoontui tänään satoja maantie- ja maastopyöräilijöitä ottamaan mittaa toisistaan Bioracer Evoc GP kilpailussa. Tarjolla oli erilaisten kilpalähtöjen lisäksi kuntoajolähdöt sekä myös polkujuoksulähtö. JäPy:läisiä osallistujia oli tänään mukavasti 34 kisaajaa.

JäPy:n Elitejoukkue starttasi kisaan täysivahvuisena jo kello 9.00. Tosin matkakin oli heillä pitkänpuoleinen - reilut 160 kilometriä. Reitti oli taas tänään raastava ja järjestäjät olivat löytäneet Herusen mäkeäkin jyrkemmän töppyrän Rinnekodin vierestä. Tuomas Ratilainen sijoittui tänään kovassa seurassa hienosti sijalle 6. Teemu Salovaaran ja Klaus Nummelan sijoitukset olivat tänään hienosti parinkympin havinoilla. Jouni Väinölä ja Antti Mäkelä ajoivat maaliin sijoilla 33 ja 36 alustavien tulostietojen mukaan.

Kategoria kakkoseen starttasivat Antti Liesjärvi, Sami Tamm, Tommi Vainikainen ja Jussi Telkkinen. Iso pääjoukko repesi kahtia Rinnekodi mäessä ja JäPy:läiset jäivät siinä rytäkässä valitettavasti jälkimmäiseen joukkoon. Jussi Telkkinen selvisi hurjan näköisestä kaatumisestaan säikähdyksellä, mutta ajovaatteet taitavat mennä uusiksi...

Masters lähtöön JäPy:läisistä osallistui tänään Seppo Aaltonen, Arjo Kaarre, Mika Kariluoto, Pasi Karjalainen, Beni Kauhanen ja Pasi Syyli. Joukkueen kokenein kisaaja Pasi Karjalainen latasi aamupalaverissa selkeän kisataktiikan pöytään ja sen mukaisesti tänään myös ajettiin. Joukkue ajoi aktiivisesti ja oli mukana vetämässä pikkuhatkoja kiinni. Puolen välin havinoissa letkan kävi laittamassa nauhaksi LaPy:n Jussi Joensuu, CCH:n Matti Priha ja IK-32:sen Kari Pajanne. JäPy:läiset olivat hyvissä asemissa viimeisellä kilometrillä ja kirijunan avasi Pasi Karjalainen perässään Mika Kariluoto. Beni Kauhanen pääsi joukon jatkoksi. Pasi veti väkevästi lead-outin ja heitti sivuun. Siitä oli hyvä lähteä viimeiselle sadalle metrillä. Mika Kariluoto ylitti maaliviivan ykkösenä ja Beni Kauhanen sai kiilattua lähdön kolmanneksi.

Myös Kuntoajoissa JäPy:läiset pääsivät podiumille. Naisten sarjassa Johanna Konttila oli kolmas ja miesten sarjassa Marko Lindell ajoi kakkossijalle.

MTB kuskien tuloksia odotellaan vielä. Laittakaa MTB kuskit raporttia kisasta tulemaan!

Masters podiumin korkeimmalla korokkeella Mika Kariluoto, kakkosena TVC:n Tomi Huhtamäki ja kolmantena Beni Kauhanen.

JäPy:n Johanna Konttila ajoi naisten kuntoajon kolmanneksi.

Miesten kuntoajossa kakkoseksi ajoi Marko Lindell.

Mauri Konttila maalissa kovan MTB kisan rutistuksen jälkeen.

Simo Sildén on päivittänyt kalustonsa maailmanluokan tasolle : )

Timo Hiidenheimo ja Marko Jäntti MTB kisa lähtövalmisteluissa.

JäPy:n Master-joukkue sai tämän päivän lähtöön selkeät ja toimivat ohjeet Pasilta. Vasemmalta Arjo Kaarre, Pasi Karjalainen, Pasi Syyli, Mika Kariluoto, Seppo Aaltonen ja Beni Kauhanen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page