JäPy:n lasten MTB-kurssi polkaistiin tänään vauhdilla käyntiin!

Nyt toista kertaa järjestettävä Järvenpään Pyöräilijöiden maastopyöräilykurssi lapsille kokosi Oinaskadun koulun pihalle peräti 18 innokasta tyttöä ja poikaa harjoittelemaan maastopyöräilyä ohjatusti. Ripaus jännitystäkin tuntui olevan ilmassa, kun kurssin vetäjä Marko Jäntti kiinnitti nimikylttejä kurssilaisten pyöriin ja tarkasti jokaisen osallistujan jarrut. Nopeasti alkujännitys hälveni, kun päästiin tositoimiin harjoittelemaan pyörän hallintaa tekniikkaradalla. Kurssin kouluttajana Markon lisäksi toimii kokenut ketjunpyörittäjä Kalle Miettinen. Kalle tuntee lajin läpikotaisin ja on mm. kilpaillut maailmalla lajin maailmanmestaruuskilpailuissa. JäPy:n MTB kurssi koostuu hyvin käytännön harjoituksista ja ohjelma räätälöidään osallistujien harjoitustasoa vastaavaksi. Tämän vuoden kurssi on nyt täyteenvarattu ja seuraava kurssi järjestetään ensi keväänä.