top of page

JäPy:n yhteislenkit käynnistyivät yhteisellä Wappulenkillä tänään

Aurinkoinen ajokeli innosti yli 30 JäPy:läistä yhteislenkille tänään Wapun kunniaksi. Oranssinuttujen lisäksi slungassa vilisi hienojen naapuriseurojemme Zeuksen ja Cycling Academyn ajoasuja ja joku bongasi ryhmästä myös tyylikkään Toni & Toni ajoasun : ) Etukäteisilmoituksesta huolimatta Gumbostrandin kioskille saatiin melkoinen hässäkkä aikaiseksi, kun JäPy:läiset pälähtivät pikkukaffilan terassille. Mutta kevätaurinko lämmitti kohtalaisesti meren rannallakin ja juttu tuntui luistavan mukavasti. Gumbosta osa suuntasi takaisin Järvenpäähän ja osa jatkoi vielä Porvooseen ja sieltä Mäntsälän suuntaan. Yhteislenkki sujui tänään mainiosti etukäteisilmoituksen mukaisesti PK-sykkeillä - lyhyemmän lenkin keskari nousi 29:ään lopun myötätuulen takia. Kiitos kaikille yhteislenkille osallistuneille ja turvallista ajokautta kaikille JäPy:läisille!

Tästä käynnistyvät JäPy:n yhteislenkit kaudella 2017. Arkisin lenkille startataan tiistaisin ja torstaisin kello 18.00 ja viikonloppuisin kello 9.00. Lue lisää JäPy:n yhteislenkeistä täältä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page