JäPy:n yhteislenkit käynnistyivät yhteisellä Wappulenkillä tänään

Aurinkoinen ajokeli innosti yli 30 JäPy:läistä yhteislenkille tänään Wapun kunniaksi. Oranssinuttujen lisäksi slungassa vilisi hienojen naapuriseurojemme Zeuksen ja Cycling Academyn ajoasuja ja joku bongasi ryhmästä myös tyylikkään Toni & Toni ajoasun : ) Etukäteisilmoituksesta huolimatta Gumbostrandin kioskille saatiin melkoinen hässäkkä aikaiseksi, kun JäPy:läiset pälähtivät pikkukaffilan terassille. Mutta kevätaurinko lämmitti kohtalaisesti meren rannallakin ja juttu tuntui luistavan mukavasti. Gumbosta osa suuntasi takaisin Järvenpäähän ja osa jatkoi vielä Porvooseen ja sieltä Mäntsälän suuntaan. Yhteislenkki sujui tänään mainiosti etukäteisilmoituksen mukaisesti PK-sykkeillä - lyhyemmän lenkin keskari nousi 29:ään lopun myötätuulen takia. Kiitos kaikille yhteislenkille osallistuneille ja turvallista ajokautta kaikille JäPy:läisille!

Tästä käynnistyvät JäPy:n yhteislenkit kaudella 2017. Arkisin lenkille startataan tiistaisin ja torstaisin kello 18.00 ja viikonloppuisin kello 9.00. Lue lisää JäPy:n yhteislenkeistä täältä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon