top of page

Kylmää kyytiä ja menestyksen pilkahduksia JäPy:lle Turun kisaviikonlopussa!

Ketju pidetiin poikkeuksellisen kireällä lauantaina ajetussa TS-kortteliajossa Turun keskustassa. Kuudettakymmenettä kertaa järjestetyn kilpailun Aurajoen rantaa kiertävä rata on armoton ja alle puolet matkaan lähteneistä selvittivät ajonsa maaliviiva yli. Naisista parhaat sijat nappasivat Pia Pensaari (TVC), Antonia Gröndahl (IK-32/Team Toni & Toni) ja Suvi Kangaskokko (AHH). JäPy:n lenkeiltä tuttu Kati Jokio (IBD) ajoi hienosti sijalle kuusi. Miesten parhaat sijat ottivat Samuel Pökälä (TWL), Sasu Halme (FF-RR) ja Jesse Uusiperhe (GIF- Chebici). JäPy:stä kisaviivalle asettui Tuomas Ratilainen, joka haki tuntumaa haastavaan kortteliajoon ja ajoikin voimakkaasti kisaa ulosliputukseen asti, vaikka joutui painamaan pitkän pätkän yksin.

Aamu valkeni tänään Turussa aurinkoisena, mutta jäätävän kylmänä ja Simo Klimscheffskij'n muistoajon lähtöjä jouduttiin jäisen radan takia siirtämään tunnilla myöhemmäksi ja samalla ennen Eliteä lähteneiden luokkien matkoja lyhtennettiin. SK-muistoajo ajettiin Hirvensalossa noin neljän kilometrin radalla, joka kiertää melkoisen hankalaksi osoittautunutta töppyrää - Toijaistenmäkeä. Master-lähtöön JäPy:stä starttasivat Mika Kariluoto, Pasi Karjalainen ja Beni Kauhanen. Vain viiden kierroksen mittainen kisa oli Lahden Pyöräilijöiden hallinnassa alusta loppuun, mutta Mika Kariluoto ajoit taktisesti hyvän kisan ja selvitti tiensä lähdön parhaimpien joukkoon ja oman sarjansa kolmanneksi. Pasi Karjalainen selätti myös väkevästi viimeisenkin Toijaistenmäen nousun ja nousi sarjansa neljänneksi, mutta Beni Kauhanen joutui taistelemaan viimeisessä nousussa. Cat-2 lähtöön startanneet Antti Liesjärvi ja Tommi Vainikainen saivat kylmää kyytiä heti paukusta alkaen. Tommi selvitti hienosti tiensä keskijoukon havinoille sijoille 18.

Elite-luokassa JäPy:stä tänään parhaiten menestyi Klaus Nummella ajaen sijalle 23. Tuomas Ratilainen ylitti maaliviivan sijalla 30 ja Jouni Väinölä sijalla 38.

SK-muistoajon tulokset täällä.

Masters M40 sarjan voiton vei LaPy:n Jussi Joensuu, kakkonen oli Tomi Huhtamäki (TVC) ja JäPy:n Mika Kariluoto kolmas.

Vasemmalta Pasi Karjalainen, Mika Kariluoto ja Beni Kauhanen

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page