top of page

JäPy:n kevätleiri päättyi Mallorcalla aurinkoisissa tunnelmissa

Treenikelit olivat poikkeuksellisen suotuisat viikonloppuna päättyneellä JäPy:n kevätleirillä Mallorcalla. Aurinko paistoi kaikkina ajopäivinä ja lämpötila hipoi kotimaista hellerajaa leirin loppupuoliskolla. Leiri onnistui hyvin ja mikä hienointa, kaikki palasivat kotiin paremmassa kunnossa kuin matkaan lähtiessä! Viimeisetkin saarelta poistuneet on nyt tavoitettu hyvässä kunnossa koto-Suomessa : ) Leirille osallistui lähes 30 JäPy:läistä, jotka jakautuivat useisiin ajoryhmiin. Valtaosa ajoreiteistä suuntautui leppoisan tasaisiin maastoihin, mutta muutama päivä vietettiin Mallorcan tunnetuissa mäkimaastoissa. Mäet olivat taas jyrkentyneet viime vuodesta ja Calobra tuntui myös pidentyneen muutamalla kilometrillä. Nuoremmat ja vetreämmät viihtyivät mäkimaastoissa iltamyöhään ja palasivat hotellille vasta lähempänä iltayhdeksää. Muutamana päivänä pääsimme hämmästelemään alkukauden kuntotasoja eri mittaisilla kylttikireillä ja vauhtikestävyys-vedoilla. Pari kertaa yritimme myös tavoittaa JäPy:n Elite-kuskeja vauhtileikittelyn merkeissä kohtalaisen laihoin tuloksin...

Triatlonistit pääsivät nauttimaan Barcelon kahden altaan lisäksi avovesiuinnista Palman lahdella. JäPy:n uusi tukikohta Barcelo Occidental ihastutti maukkaalla ja monipuolisella ruokatarjonnallaan, mutta uuteen hotelliin liittyi joitakin asioita, jotka vaativat totuttelua. Tiukkojen treenien vastapainoksi rentouduttiin muutamana iltana Arenalin illassa ja vapaapäivinä monet tutustuivat Palman nähtävyyksiin.

JäPy kiittää kaikkia leirille osallistuneita turvallisesta ajosta ja mukavasta treeniseurasta!

Kovimmat kuskit viihtyivät tässä näköjään aurinkokannella.

Kaffepaussi Petran kylässä.

Kaikki JäPy:läiset eivät tarvinneet märkäpukua aamu-uinnilla.

Koska pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa.

Eräs kokenut kisakuski totesi mäkipäivän aamuna, että "tänään rankaistaan paskamahoja". Oikeassa oli hän. Tässä kärsitään Sa Calobrassa.

JäPy leirin nuorin osallistuja nauttii Barcelon hyvästä ruoasta.

JäPy:läiset viinitiellä.

Triathlonistien uintitreenit hotellin ulkoaltaalla.

After-ride Paco y Juanin baarissa Paris-Roubaix kisaa katsellen.

Porreres jäi tältä reissulta monien mieleen...

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page