JäPy:läisten kisakausi käynnistyi Lattomeriajossa tänään!

Suomen maantiepyöräilyn kilpailukausi polkaistiin tänään käyntiin Koiviston Iskun järjestämässä Lattomeriajossa Porin kupeessa. Reitillä on aiempina vuosina kisattu lumisateessa ja räntäloskassa, mutta tänään keli oli "vain" talvisen kolea. JäPy:n Elitejoukkue starttasi ensimmäiseen kilpailuunsa Klaus Nummelan, Tuomas Ratilaisen, Teemu Salovaaran ja Jouni Väinölän voimin Antti Mäkelän toipuessa Mallorcan flunssastaan. Elite-luokassa syntyi nopeasti hatka, jossa JäPy:läiset eivät olleet mukana, eikä pääjoukossa syntynyt erityistä halukkuutta hatkan kiinni ajamiseen. Irtiotto ajoi maaliin asti ja JäPyläiset ajoivat pääjoukossa maaliin. Sekä Tuomas että Klasu sijoittuivat 20 parhaan joukkoon ja Teemu sekä Jouni ajoivat myös ongelmitta maaliin pääjoukossa. JäPyläiset selvittivät ensiesiintymisen Elite-luokassa kunnialla. "Selvästi meille oikea sarja ajaa" -totesi Teemu Salovaara kisan jälkeen.

Kategoria kakkoseen JäPyläisistä starttasi vain Tommi Vainikainen. Myös KAT2:ssa pääsi muutaman kuskin hatka irti, joka ajoi maaliin asti. Tommi ajoi tänään vahvan ajon ja oli hienosti sijoituksissa kuudes!

Onnittelut kaikille luokkansa tänään voittaneille ja JäPyläisille vahvoista suorituksista. Tarkat kisatulokset löytyvät täältä.

Vasemmalta Elite-joukkueen Klaus Nummela, Teemu Salovaara, Jouni Väinölä ja Tuomas Ratilainen. Oikealla KAT2:ssa tänään kisannut Tommi Vainikainen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon