top of page

JäPyn maastopyöräkoulu lapsille 8.5. - 13.6.2017


Järvenpään Pyöräilijät r.y järjestää maastopyöräkoulun lapsille. Kurssi järjestetään 8.5 – 13.6, yhteensä kuusi kertaa. Paikkana ovat Oinaskadun koulun lähimaastot. Kurssilla tutustutaan käytännönläheisesti maastopyöräilyyn ja opitaan maastopyöräilyn tekniikkaa.

Maastopyöräkurssin ohjelma on suunnattu noin 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Osallistujan tulee osata ajaa polkupyörällä. Kypärä ja ajolasit ovat pakollinen varuste ja lisäksi tarvitaan maastokelpoinen polkupyörä.

Kurssin vetäjänä toimii Marko Jäntti, jolla on pitkäaikainen kokemus maastopyöräilystä. Kouluttajina toimivat Kalle Miettinen ja Tomi Kuitunen. Kallella on monipuolinen kilpailukokemus lajista niin kotimaassa kuin ulkomailla - aina maailmanmestaruuskisoja myöten. Tomi omaa monipuolisen kokemuksen maastopyöräilystä ja on kiertänyt Suomen maastopyöräkilpailuja jo vuosia.

Kurssille osallistutaan omalla vastuulla ja osallistujien tulee varmistaa oma vakuutusturva. Järvenpään Pyöräilijät r.y. ei vastaa mahdollisista vahingoista, eikä kurssilaisia ole vakuutettu seuran toimesta.

Maastopyöräkurssin hinta on 75 €, johon sisältyy pieni ”yllätys” ja osallistuminen yhteen polkupyörätapahtumaan.

Sitovat ilmoittautumiset sekä vanhempien yhteystiedot sähköpostilla viimeistään 2.5.2017 mennessä jarvenpaanpyorailijat@gmail.com. Kurssi laskutetaan ensimmäisen tunnin jälkeen. Kurssilaisille lähetetään lisätietoa sähköpostilla ennen kurssin alkua.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan yhdessä ja oppimaan uutta! Ilmoittaudu nyt heti ja

varmista mukaan pääsysi kurssille. Kurssille otetaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Koska myös maastopyöräily yhdessä on hauskempaa!

Maastopyöräkoulun ohjelma:

Maanantai 8.5 kello 18:00-19:30

Käydään läpi kurssin sisältöä ja tutustutaan toisiimme, sekä tarkastetaan jokaisen ajoasento. Lopuksi ajellaan lähimetsässä.

Maanantai 15.5 kello 18:00-19:30

Tutustumista maastoajoon. Opetellaan polkemista, jarruttamista helpossa maastossa.

Keskiviikko 24.5 kello 18:00-19:30

Maastopyöräilyn tekniikkaa. Pyörän hallintaa erilaisessa maastossa. Opetellaan helppoja juurakkoja, kivikkoja ja bermi-tekniikkaa.

Tiistai 30.5 kello 18:00-19:30

Maastopyöräilyn tekniikkaa. Ylämäkitekniikka, alamäkitekniikka, sekä kivikossa ajon tekniikkaa.

Tiistai 6.6 kello 18:00-19:30

Maastopyöräilyn tekniikkaa. Haastava maastoajo ja esteiden ylitys.

Tiistai 13.6 kello 18:00-19:30

Maastopyöräkoulu loppuhuipennus ja diplomien jako.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page