JäPyn maastopyöräkoulu lapsille 8.5. - 13.6.2017


Järvenpään Pyöräilijät r.y järjestää maastopyöräkoulun lapsille. Kurssi järjestetään 8.5 – 13.6, yhteensä kuusi kertaa. Paikkana ovat Oinaskadun koulun lähimaastot. Kurssilla tutustutaan käytännönläheisesti maastopyöräilyyn ja opitaan maastopyöräilyn tekniikkaa.

Maastopyöräkurssin ohjelma on suunnattu noin 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Osallistujan tulee osata ajaa polkupyörällä. Kypärä ja ajolasit ovat pakollinen varuste ja lisäksi tarvitaan maastokelpoinen polkupyörä.

Kurssin vetäjänä toimii Marko Jäntti, jolla on pitkäaikainen kokemus maastopyöräilystä. Kouluttajina toimivat Kalle Miettinen ja Tomi Kuitunen. Kallella on monipuolinen kilpailukokemus lajista niin kotimaassa kuin ulkomailla - aina maailmanmestaruuskisoja myöten. Tomi omaa monipuolisen kokemuksen maastopyöräilystä ja on kiertänyt Suomen maastopyöräkilpailuja jo vuosia.

Kurssille osallistutaan omalla vastuulla ja osallistujien tulee var