JäPy:n ajoasut nyt tilattavissa!

Huippulaadukkaat Sportfulin valmistamat JäPy:n ajoasut ovat nyt tilattavissa. Tuotteiden minimitilausmäärä on 10 kpl per tuote. Tee tilauksesi 6.4. mennessä seuran sähköpostiosoitteeseen palauttamalla tilauslomake tai meilaamalla tarkat tuotetiedot tilauksen yhteydessä. Huomaa, että ajoasut valmistetaan tilauksesta ja tuotteiden toimitus tapahtuu kesäkuun puolen välin paikkeilla. Toimitusaika tarkentuu myöhemmin. Joistakin tuotteista (ajopaidat, liivi, ajotakki) on sovituskappaleet nyt Chebicissä sovitettavissa 6.4. asti. Valitettavasti Sportful ei pystynyt toimittamaan sovituskappaleita kaikista tuotteista.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon