top of page

Aku Oja Tuusulanjärvi Triathlonin perusmatkalla 4.6.2017


Tuusulanjärvi Triathlonissa nähdään kilpailemassa myös espoolainen kolmen lapsen isä sekä triathlonisti Aku Oja. Triathlonia Aku harrastaa kokopäivätyön ja isähommien ohessa. Triathlonin pariin hän päätyi, kun hän etsi jotain maratonia erikoisempaa haastetta.

Lajiin Aku tutustui ensimmäisen kerran 2011 Joroisten puolimatkalla. 2013 keväällä hän aloitti tavoitteellisen harjoittelun. Tavoitteena oli päästä Kilpailemaan Ironman MM-kisoihin Havaijille. Eli Aku on aika tuore tapaus lajin parissa vielä. Omista saavutuksista hän mainitsee ensimmäisen triathlonvoiton v. 2014 Sääksi triathlonissa. Myös ikäsarjan SM-kulta Joroisten puolimatkalla vuonna 2014 sekä tietenkin 5.sija Texasin Ironman kisassa 2015, josta saatu MM kisapaikka, ovat jääneet erityisesti mieleen. Tärkeimpänä ja mieleenpainuvimpana on tietysti itse MM-kisareissu Havaijilla.

Entä mitkä ovat Akun tavoitteet: "Tulevalle kaudelle en ole asettanut mitään suuria tavoitteita. Tarkoitus pitää tekeminen hieman läheisempänä lapsille. Seurailen mihin ajatukset lasten kanssa vievät."

Miten Aku näkee TT2017 kilpailun merkityksen ensi kesän kisoissa (alkukauden kisa vs. pääkauden tavoite)? "Kiva nähdä että kilpailutarjonta laajenee edelleen. Tuusulanjärvi Triathlon asettuu kivasti hyvien yhteyksien varrelle ja tuo lisää virkistäviä vaihtoehtoja kauden avauksiin. Kilpailemisen ohella näitä alkukauden lyhyempiä kisoja voi käyttää hyödyksi testaamisessa ja tehokkaina harjoituksina ajatellen kesän tulevia kisoja. Tästä on hyvä ponnistaa kohti aktiivista kesää. Ja jos lajia ensi kertaa kokeilevallekin syttyy kipinä, niin ehtii löytää vielä monia kivoja kisoja kotimaastakin, missä käydä uudestaan hakemassa kokemuksia ja muistoja."

JäPy toivottaa Akulle tsemppiä kevään harjoitteluun ja toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi kotimaisen kisakauden avauskilpailuun Järvenpäähän sunnuntaina 4.6.2017!

Viimeiset lisäpaikat ovat nyt myynnissä 350 kilpailijan kiintiöstä. Jäljellä on enää alle 40 paikkaa. Maksuporras vaihtuu tämän kuun lopussa. Mikäli et ole vielä mukana kotimaisen tri-kauden avauskilpailussa, nyt kannattaa olla nopea. Kisa tullaan myymään loppuun lähiaikoina. Enempää emme pysty ensimmäisenä vuotena tapahtumaan ottamaan kilpailijoita. Haluamme taata kilpailijoiden turvallisuuden mahdollisimman hyvin. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Alla olevat kuvat ovat otettu Texasin Ironman -kisoista ja oikeudet kuvien käyttöön omistaa Aku Oja ja FinisherPix.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page