top of page

Tuusulanjärvi Triathlon 2017 - kisajärjestelyt etenevät hienosti

JäPy järjestää kotimaisen triathlonkauden avauskilpailun 4.6.2017. Tapahtuman 300 urheilijan osallistumiskiintiö täyttyi maaliskuun puolivälissä, mutta onneksi pystyimme vastaamaan kysyntään. Nyt on tarjolla vielä 50 lisäpaikkaa. Kannattaa olla nopea, kisa tullaan myymään loppuun lähiaikoina.

Kisajärjestelyt ovat täydessä vauhdissa ja kaikki JäPyläiset ovat innolla mukana tapahtuman järjestämisessä. Kilpailu järjestetään lähes täysin talkoovoimin JäPyn toimesta ja olemme saaneet mukavasti yhteistyökumppaneita mukaan. Lähes kaikki keskeisimmät kumppanuudet on saatu jo varmistettua. On ollut hienoa huomata, että paikalliset yrittäjät ovat mukana luomassa kilpailua, jota on tarkoitus kasvattaa tulevina vuosina osaksi Järvenpään perinteisiä kesätapahtumia.

Vanhankylänniemi ympäristöineen soveltuu loistavasti triathlon-kilpailun järjestämiseen. Kartanon ravintolassa ja kahvilassa on tarjolla sekä suolaista että makeaa herkuteltavaa virvokkeiden lisäksi. Kilpailijoilla sekä yleisöllä on mahdollisuus syödä myös pastalounas seisovasta pöydästä kohtuuhintaan.

Kaikki kilpailun toiminnot saadaan hienosti sijoitettua pienelle alueelle kisakeskukseen. Pysäköintijärjestelyjä suunnitellaan siten, että kaikki kisaajat pääsevät mahdollisimman lähelle kisakeskusta. Kilpailijoiden lisäksi toivomme paikalle runsaasti yleisöä nauttimaan jännittävästä kilpailusta paikan päällä sekä reitin varrella. Perheen pienimmille on tarjolla mm. pomppulinna ja aikuisemmille mm. ohjattua liikuntaa, joka sopii erittäin hyvin myös kilpailijoille alkulämmittelynä. Uintiosuuden jälkeen yleisöllä mahdollisuus myös kokeilla Tuusulanjärven purjelautailijoiden sup-lautoja.

Paikan päällä tunnelmaa luomassa ja kisan käänteistä yleisöä viihdyttämässä lammilainen Mikko Reitti. Aiempina vuosina Oikea Reitti Oy on tuottanut kuulutus/äänentoistopalveluja esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin: Rukan MC-avaus vuosina 2014-2016, Salpausselän kisat v. 2016, sekä viimeisimpänä Lahden MM-kisat v. 2017.

kuva Kati Turtola /Yle

Ajanotosta ja väliajoista vastaa paikallinen yrittäjä Kokkens.fi. Reaaliaikainen tulospalvelu takaa sen, että myös yleisön on helppo seurata oman suosikin matkaa lähdöstä maaliin. Kokkens on hoitanut tasokkaasti tulospalvelun jos vuosien ajan isoissa tapahtumissa, esimerkkeinä vain muutamia tapahtumia mainitakseni: V. 2015 SM-triathlon Lahti, vuosina 2014-2016 Hollolan maastotriathlon & Hauhon jokamiestriathlon. Muista lajeista mainittakoon v. 2013 suunnistuksen MM-kisat Vuokatissa sekä v. 2017 hiihtosuunnistuksen EM-kisat Imatralla.

Kisajärjestelyt ovat hyvällä mallilla. Viimeistään nyt kannattaa vinkata kaverille, jos joku vielä miettii osallistumistaan. Tervetuloa mukaan kokemaan liikunnan riemua Vanhankylänniemeen 4.6.2017!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page