Tuusulanjärvi Triathlon 2017 - kisajärjestelyt etenevät hienosti

JäPy järjestää kotimaisen triathlonkauden avauskilpailun 4.6.2017. Tapahtuman 300 urheilijan osallistumiskiintiö täyttyi maaliskuun puolivälissä, mutta onneksi pystyimme vastaamaan kysyntään. Nyt on tarjolla vielä 50 lisäpaikkaa. Kannattaa olla nopea, kisa tullaan myymään loppuun lähiaikoina.

Kisajärjestelyt ovat täydessä vauhdissa ja kaikki JäPyläiset ovat innolla mukana tapahtuman järjestämisessä. Kilpailu järjestetään lähes täysin talkoovoimin JäPyn toimesta ja olemme saaneet mukavasti yhteistyökumppaneita mukaan. Lähes kaikki keskeisimmät kumppanuudet on saatu jo varmistettua. On ollut hienoa huomata, että paikalliset yrittäjät ovat mukana luomassa kilpailua, jota on tarkoitus kasvattaa tulevina vuosina osaksi Järvenpään perinteisiä kesätapahtumia.