JäPy palaa maantiepyöräilyn Elite-luokkaan kokeneella joukkueella!

Järvenpään Pyöräilijät palaa maantiepyöräilyn kuninkuusluokkaan vahvalla joukkueella, jossa JäPy:n Antti Mäkelän ja Tuomas Ratilaisen rinnalla tullaan näkemään Uudenmaan Pyöräilijöistä tuttu tehokolmikko Klaus Nummela, Teemu Salovaara ja Jouni Väinölä. SPU:n hallitus on hyväksynyt edustusoikeuksien siirrot ja UP:n pyöräilijät ovat liittyneet JäPy:n jäseneksi. JäPy toivottaa UP:n kokeneet ketjunpyörittäjät lämpimästi tervetulleeksi seuraan!

Elite-luokan kautta rytmittävä Skoda maantiecup käynnistyy huhtikuussa Turussa TS-Kortteliajossa ja päättyy syyskuussa Kankaanpäässä ajettaviin Syysetappeihin. Viimeisinä vuosina Suomen maantiecupia on hallinnut lahtelainen TWD Länken, jonka ajajat nappasivat cupin kolmoisvoiton kaudella 2016.

Järvenpään Pyöräilijöiden edellinen kilpailujakso Elite-luokassa ajoittuu vuoteen 2015, jolloin Antti Mäkelän lisäksi JäPy:ä Elitessä edustivat Tommi Ikonen ja Jari Kemppainen. JäPy:n kultakausi Elitessä ajoittui 2000-luvun taitteeseen, jolloin JäPy:n Chebici team hallitsi Elite-luokkaa ja saavutti muutaman vuoden aikana useita voittoja ja lukemattomia palkintokorokesijoituksia mm. Tero Hämeenahon ja Jani Vesan ajamana. JäPy palaa nyt Elite-luokkaan kokeneella joukkueella, mutta realistisin tavoittein. Tavoitteena on päästä ajamaan toimivana joukkueena hyvä kausi ja saavuttaa joukkueelle ainakin yksi TOP10 sijoitus kauden aikana. Kaikki joukkueen ajajat ovat tulleet tutuiksi aiempien vuosien kilpasarjan/CAT2:n palkintopalleilta ja kaikkien sijoitukset viime vuoden CAT2 cupissa olivat kärkijoukossa. Nyt kahden vahvan uusmaalaisen seuran kärkikuskit ovat yhdistäneet voimansa ja tulokset tullaan näkemään kauden aikana!