top of page

Mika Somppi mukana Tuusulanjärvi Triathlonissa 4.6.2017

JäPy järjestää kotimaisen triathlonkauden avauskilpailun Järvenpäässä sununtaina 4.6.2017. Tapahtuman 300 urheilijan osallistumiskiintiö täyttyy lähipäivinä ja selvitämme parhaillaan, pystymmekö vastaamaan toiveisiin ja lisäämään muutamia kymmeniä lähtöpaikkoja kilpailuun. Käy tutustumassa kilpailumme kotisivuihin täältä.

Kilpailuissa on mukana myös X-tri Lahtea edustava Mika Somppi. Hän on ollut triathlonissa mukana jo pitkään. Vuonna 86 armeijan jälkeen Mika löysi lajista juttua Apu-lehdessä, ja saman vuoden kesällä hän kilpaili Joroisilla, jossa oli 9. Mikan saavutuksista mainittakoon Triathlonin Suomenmestaruudet vuosina 1994–1996 yleisessä sarjassa. Vuonna 2012 Olympiamatkojen yleisen sarjan SM 5. sekä Joroisten SM puolimatkojen nopein "veteraanisarjalainen". Muita saavutuksia mm. Seikkailu-urheilun MM-tason kärkisijoituksia eri kansainvälisissä kilpailuissa sekä pohjoismaiden mestaruus multisportissa (melonta, vuorijuoksu, maastopyörä).

Tulevana kesänä Mikalla ei ole erityisiä tavoitteita, omien sanojen mukaan "paineetonta osallistumista eri kisoihin". Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailun hän näkee hyvänä kilpailuna, joka on lähellä kaikkia ja heti alkukaudesta pääsee mittaamaan kisavirettä hyvällä ja nopealla reitillä.

Tuusulanjärvi Triathlon 2017 – kilpailun yhtenä yhteistyökumppanina on Mika Sompin SM-sport /endurancesports.fi. Kilpailun aikana järvellä olevat Sailfish -poijut tulevat heidän kauttaan. Expo -alueelta löydät myös heidän myyntipisteen, jossa mm. Sailfish -märkäpukuja sekä GU lisäravinteita.

Luvassa on upea triathlon-kauden avaus Järvenpäässä 4.6.2017!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page