Tiina Puranen mukana Tuusulanjärvi triathlonissa 4.6.2017

JäPy järjestää kotimaisen triathlonkauden avauskilpailun sunnuntaina 4.6.2017. Tapahtuman keskus sijaitsee Vanhankylän kartanolla osoitteessa Stålhanentie 4, Järvenpää. Kilpailussa järjestetään sprinttimatka (750m – 20 km – 5km) ja perusmatka (1500m – 40km – 10 km). Kisareitit on suunniteltu siten, että myös yleisö pääsee mukaan nauttimaan triathlon – kilpailun tiiviistä tunnelmasta. Kilpailun tapahtumasivut löytyvät osoitteesta http://www.japy.fi/tuusulanjarvitriathlon2017

Kilpailun järjestelyt ovat mukavassa vauhdissa. Tällä hetkellä tehdään pohjatyötä niin että kilpailu onnistuu hyvin. Yli puolet lähtöpaikoista on jo varattu ja todennäköisesti kilpailu tullaan varaamaan loppuun alkuvuoden aikana. Rajaamme kilpailun 300 urheilijaan.

Myös JäPyn omilla triathlonisteilla on mahdollisuus osallistua kilpailuun. Yksi JäPyn omista triathlonisteista, joka nähdään kisakauden avauskilpailussa on Tiina Puranen. Tiina oli neljäs viime vuoden Finntriathlon kerää koko sarja-kilpailussa. Viime kesän kilpailuissa hän sai jokaisessa kilpailussa podium–paikan. Voitot tulivat seuraavissa kisoissa: Finntriathlon Tahko täysmatka (N40-44), Vantaa Triathlon perusmatka (N40-49), Finntriathlon – Vanajanlinna sprinttimatka (N40-44) ja Finntriathlon Vierumäki perusmatka (N40-44).