top of page

JäPy:n Mika Kariluodolle kolmossija Hietsun cyclocross-kisassa tänään!

Helsingin Hietaniemen uimaranta-alueella ajettiin tänään cyclocrossin Suomenmestaruudesta. Miesten Suomenmestaruuden nappasi jälleen Sasu Halme (Cyclo Vision) ja naisten Suomenmestaruuden voitti Susanna Laurila (Lahden Pyöräilijät). SM-mittelön lisäksi Hietsussa ajettiin kaksi ikäluokkalähtöä: M40 (kansallinen kilpailu) ja M50 (ikäluokkien Suomenmestaruus). Haastavalle noin kolmen kilometrin radalle JäPystä starttasivat Mauri Konttila (M50) ja Mika Kariluoto (M40). Mauri sijoittui omassa lähdössään neljänneksi ja Mika omassa lähdössään hienosti sijalle 3. Kaikki tulokset löytyvät täältä. Mikan keskisyke kisassa oli 193, joten aika haipakkaa on ajeltu pitkin Hietsua! Mikan statistiikka löytyy täältä. Podiumkuvaa ei valitettavasti tähän juttuun saatu, koska Mika oli sijastaan autuaan tietämätön kisan jälkeen...

Mika Kariluoto kuva: Matti Ouvinen

Mauri Konttila kuva: Matti Ouvinen

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page