JäPy:n Mika Kariluodolle kolmossija Hietsun cyclocross-kisassa tänään!

Helsingin Hietaniemen uimaranta-alueella ajettiin tänään cyclocrossin Suomenmestaruudesta. Miesten Suomenmestaruuden nappasi jälleen Sasu Halme (Cyclo Vision) ja naisten Suomenmestaruuden voitti Susanna Laurila (Lahden Pyöräilijät). SM-mittelön lisäksi Hietsussa ajettiin kaksi ikäluokkalähtöä: M40 (kansallinen kilpailu) ja M50 (ikäluokkien Suomenmestaruus). Haastavalle noin kolmen kilometrin radalle JäPystä starttasivat Mauri Konttila (M50) ja Mika Kariluoto (M40). Mauri sijoittui omassa lähdössään neljänneksi ja Mika omassa lähdössään hienosti sijalle 3. Kaikki tulokset löytyvät täältä. Mikan keskisyke kisassa oli 193, joten aika haipakkaa on ajeltu pitkin Hietsua! Mikan statistiikka löytyy täältä. Podiumkuvaa ei valitettavasti tähän juttuun saatu, koska Mika oli sijastaan autuaan tietämätön kisan jälkeen...

Mika Kariluoto kuva: Matti Ouvinen

Mauri Konttila kuva: Matti Ouvinen

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon