top of page

JäPy Tuusulanjärvi Triathlonin kisareitit ja ensimmäinen tekninen opas julkaistu!

JäPy järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kotimaisen triathlonkauden avauskilpailun Järvenpäässä Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa 4.6.2017. Alustavat kisareitit ja kilpailun tekninen opas on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avataan 1.12. klo 8.00. Tapahtumaan otetaan mukaan vain 300 urheilijaa, joten ole nopea ja varmista paikkasi kauden aloituskilpailussa Järvenpäässä! Kisan pyöräilyreitti kulkee upeissa Tuusulanjärven rantamaisemissa, mutta tekee haastavan piston Monsantien "vuoristoradalle"... Tutustu päivitettyyn kisasivustoon ja lataa kisojen tulostettava tekninen opas täältä.

Tapahtuman oma Facebook-sivu julkaistaan lähipäivinä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page