top of page

Terveiset JäPyn syyskokouksesta

JäPyn syyskokous houkutteli maanantaina Järvenpää-talolle reilun joukon jäseniä päättämään seuran yhteisistä asioista. Kulunut toimintavuosi on ollut JäPylle monella tapaa menestyksekäs. Olemme vuoden aikana kasvattaneet jäsenmäärämme lähes 200:aan ja laajentaneet seuratoimintaa entistä voimakkaammin triathloniin ja maastopyöräilyyn. JäPyn Mikael Turunen dominoi CAT2 kilpasarjaa ja JäPy menestyi sekä maantiepyöräily- että triathlonkisoissa erinomaisesti. Kevään maantiepyöräilykurssilta saimme mukaan monia aloittelijoita, jotka kauden päättyessä olivat jo kokeneita ketjunpyörittäjiä. Jari Kiviharjun vetämät maltillisen vauhdin yhteislenkit kokosivat kymmeniä seuralaisia koko kauden ajan. JäPyn uintikurssit olivat niin suosittuja, että ne varattiin muutamissa minuuteissa loppuun ja JäPyn minitriathlonit Vanhiksessa pohjustivat hienosti isompia kisajärjestelyjä ensi kaudelle. Olemme saaneet yhdessä paljon aikaan ja siitä kuuluu kiitos aktiivisille jäsenille!

Tommi Ikonen valittiin kokouksessa jatkamaan seuran puheenjohtajana ja nykyisestä johtokunnasta jatkamaan valittiin Minna Ikonen, Jari Kiviharju ja Beni Kauhanen. Harri Mattila ja Petre Pomell nykyisestä johtokunnasta eivät olleet enää käytetävissä ja uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Tiia Loponen ja Marko Jäntti. Tiia on monille meille kesän yhteislenkeiltä ja JäPyn tapahtumista tuttu ja hän on mm. ollut kahdesti Team Rynkebyssä mukana. Markon päälaji on maastopyöräily ja hän mm. veti JäPyn maastopyöräkurssin viime kesänä. Seuran toiminnantarkastajiksi valittiin Marion Schenkwein ja Tuomas Ratilainen. Varatoiminnantarkastajaksi valittiin Janne Kyllönen ja Pekkä Väisänen.

Kokouksen päätteeksi Jukka Erkkilä esitteli meidän ensi kauden päätapahtuman - JäPy Tuusulanjärvi Triathlonin suunnitelmia. Kilpailu tulee olemaan meille jäpyläisille melkoinen voimainkoetus ja toivomme, että kaikki seuralaiset merkitsevät kalenteriinsa kisapäivän 4.6.2017 talkoopäiväksi jo nyt!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page