JäPy siirtyi aktiivisesti talviaikaan!

JäPy Skiteam odottelee jo voidepurkit käsissään ensi viikolle ennustettuja lumisateita, mutta tämä viikonloppu vietettiin vielä pääsääntöisesti satulassa. Lauantaille luvattu aurinkoinen keli ei aivan toteutunut ja fiksuimmat hakeutuivat KuntoSaluksen ihanteellisiin olosuhteisiin pyörittelemään spinningiä. Mutta kyllä se aurinko pilkahti lauantaina pilvien takaa iltapäivällä meille ulkona ajaneille - osa ajoi metsän suojassa maastureilla ja osa sorateitä pitkin cycloilla. Strava-tietojen perusteella oranssinuttuja on bongattu myös uimahallissa, juoksupoluilla ja sauvakävelemässä. Tänään sunnuntaina JäPyn yhteislenkille osallistui 10 kuskia, joista pari irrottautui omaan vauhtiinsa lenkin alussa. Me muut ajoimme tänään cycloilla, mutta porukan ainoa tosikuski (Johanna Konttila) välitti wattejaan upeaan Canyon maastopyöräänsä. Mukava lenkki päästiin ajamaan tänään Keravanjoen vartta Haltialan tilalle kaffelle ja sieltä Vantaanjoen vartta takaisin kotikulmille. Kiitos osallistuneille mukavasta lenkkiseurasta!

JäPyn toiminta jatkuu aktiivisena läpi talven! JäPy Skiteam toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi laduille heti, kun olosuhteet sallivat. Maastopyörä ja cyclolenkit jatkuvat läpi talven ja lähiviikkoina pääsemme ajamaan myös sisälle Liikuntamyllyyn. Joulukuussa vietetään yhdessä JäPy pikkujouluja Vanhiksessa ja muistellaan hienoa päättyvää kautta. Lisätietoja mukavista JäPy tapahtumista tulossa lähipäivinä. Liikunnallista talviaikaa kaikille JäPyläisille!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon