top of page

JäPy siirtyi aktiivisesti talviaikaan!

JäPy Skiteam odottelee jo voidepurkit käsissään ensi viikolle ennustettuja lumisateita, mutta tämä viikonloppu vietettiin vielä pääsääntöisesti satulassa. Lauantaille luvattu aurinkoinen keli ei aivan toteutunut ja fiksuimmat hakeutuivat KuntoSaluksen ihanteellisiin olosuhteisiin pyörittelemään spinningiä. Mutta kyllä se aurinko pilkahti lauantaina pilvien takaa iltapäivällä meille ulkona ajaneille - osa ajoi metsän suojassa maastureilla ja osa sorateitä pitkin cycloilla. Strava-tietojen perusteella oranssinuttuja on bongattu myös uimahallissa, juoksupoluilla ja sauvakävelemässä. Tänään sunnuntaina JäPyn yhteislenkille osallistui 10 kuskia, joista pari irrottautui omaan vauhtiinsa lenkin alussa. Me muut ajoimme tänään cycloilla, mutta porukan ainoa tosikuski (Johanna Konttila) välitti wattejaan upeaan Canyon maastopyöräänsä. Mukava lenkki päästiin ajamaan tänään Keravanjoen vartta Haltialan tilalle kaffelle ja sieltä Vantaanjoen vartta takaisin kotikulmille. Kiitos osallistuneille mukavasta lenkkiseurasta!

JäPyn toiminta jatkuu aktiivisena läpi talven! JäPy Skiteam toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi laduille heti, kun olosuhteet sallivat. Maastopyörä ja cyclolenkit jatkuvat läpi talven ja lähiviikkoina pääsemme ajamaan myös sisälle Liikuntamyllyyn. Joulukuussa vietetään yhdessä JäPy pikkujouluja Vanhiksessa ja muistellaan hienoa päättyvää kautta. Lisätietoja mukavista JäPy tapahtumista tulossa lähipäivinä. Liikunnallista talviaikaa kaikille JäPyläisille!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page