JäPy järjestää Tuusulanjärvi Triathlon -kilpailun Vanhankylänniemessä 4.6.2017

JäPy järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kotimaisen triathlonkauden avauskilpailun Järvenpäässä Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa. Kilpailukeskus sijaitsee Vanhankylän kartanolla. Tapahtuma on Unelmien liikuntavuosi 2017 -kampanjaa.

Kilpailun uintiosuus suoritetaan matalassa ja tummavetisessä Tuusulanjärvessä, joka lämpenee keväisin nopeasti. Pyöräilyosuus ajetaan hyväpintaisella tieosuudella Järvenpään ja Hyrylän välillä. Kilpailun päättää Vanhankylänniemen alueella suoritettava juoksuosuus, jonka reitti kiertää hiekka- ja asfalttipäällysteisiä teitä pitkin. Kilpailumatkoja on kaksi: sprinttimatka (uinti 750 m - pyöräily 20 km - juoksu 5 km) ja perusmatka (1500 m - 40 km - 10 km).

Vanhankylänniemi soveltuu tapahtumaan erinomaisesti ja tarjoaa myös katsojille hienon ympäristön kisan seuraamiseen. Järvenpään Pyöräilijöillä on vankka kokemus erilaisista kisajärjestelyistä. JäPy järjesti aikanaan Suomen suurimman maantiepyöräilykilpailun Tuusulanjärven ympäri ja viime vuosina seura on kuunnostautunut maantiepyöräilyn aluemestaruusosakilpailijoiden järjestäjänä. Tapahtumaan tullaa liittämään kaikille avoimia oheistapahtumia.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan 1.12.2016 klo 8.00. Tapahtumaan otetaan enintään 300 kilpailijaa. Ensimmäiset alustavat kilpailumaksuportaat ovat 49 euroa (sprinttimatka) ja 59 euroa (perusmatka).

LUE LISÄÄ TAPAHTUMAN VERKKOSIVULTA TÄÄLTÄ!

Lisätiedot:

Kilpailun johtaja Jukka Erkkilä p. 040 823 6778