top of page

Viikonloppuna kisattiin sekä maalla että vedessä - JäPyläisille jälleen menestystä

Vantaan Maraton juostiin tänä vuonna 23. kerran. Maratonin peruslenkki on 10,55 kilometriä, ja se kiemurtelee Tikkurilan, Hiekkaharjun, Ruskeasannan ja Simonkallion alueella. Maratoonarit kiertävät reitin neljä ja puolimaratoonarit kaksi kertaa.

Maratonille lähti yhteensä 157 kilpailijaa. JäPyn triathlonisteista osallistui maratonille Tiina Puranen, jolle Vantaan reitti on tullut tutuksi. Hän on useana vuonna juossut siellä joko puolikkaan tai kokonaisen maratonin. Tiinan mielestlä reitti on tylsä, mutkikas ja neljänä kierroksena juostuna reitin tylsyys korostuu. Kokonaisuutena hän oli juoksuun tyytyväinen. Kaksi ensimmäistä kierrosta hän juoksi viiden juoksijan ryhmässä, kova tuuli ei niin haitannut mutta kun kaksi viimeistä kierrosta hän joutui juoksemaan yksin, kova vastatuuli pitkillä suorilla hidasti vauhtia ja loppua kohti vauhti hieman hiipui. Tiina antoi kilpailuista hyvän arvosanan, mukavasti oli porukkaa ja kaikki järjestelyt Vantaalla toimi. Tiinan loppuaika 3.05.48, jolla tuli N45 -sarjan voitto ja aika oli myös kaikista naisista toiseksi nopein. Tiinan nimissä on myös Vantaan Maratonin naisten ikäsarjojen reittiennätys vuodelta 2012, joka on suurin piirtein sama kuin minkä hän nytkin juoksi. Mahtava suoritus Tiina. Hirveän paljon onnea! Nyt pari palauttavaa päivää ja sitten nokka kohti Nizzan maratonia, joka juostaan 13.11.2016. Tsemppiä Nizzaan!

Vantaan puolimaratonille osallistui JäPyläisistä seuraavat triathlonistit: Marion Schenkwein , Pekka Jääskeläinen , Pasi Hämäläinen sekä Milla Toivonen. Parhaiten sijoittui Milla, ollen N45-sarjan 3. ajalla 1:44:57. Puolikkaalle lähti 636 osallistujaa. Onnea kaikille hienoista suorituksista. Kaikki tulokset täältä.

Viikonloppuna uitiin kilpaa Oulussa. Oulun Lohet järjesti Suomen Uimaliiton kanssa yhteistyössä Mastersmestaruusuinnti 7.-9.10.2016. JäPyn oma uintivalmentaja Riikka Majander kävi haalimassa sieltä kolme mestaruutta ja yhden pronssimitalin viestissä. Riikan omia mietteitä syksyn projektista mastersmestaruusuinteihin: "Hyvän avovesiuinti kesän jälkeen alkoi lyhyt kausi kohti kisoja. En ehtinyt uimaan juuri tehoalueita ja treenimäärien jäädessä muutamaan kertaan viikossa päädyin ottamaan kisoihin vain 50m matkoja, joille riitti lyhyemmät nopeus- ja kisavauhtiset treenit altaassa. Kisat aloitin 50m perhosuinnilla jossa aika yllätti positiivisesti ja oli samalla uusi SE. Voitot tulivat myös 50su ja 50vu Tästä on hyvä lähteä kohentamaan kuntoa seuraaviin kisoihin". Onnea Riikka mahtavasta suorituksesta sekä Suomen ennätyksestä!

Voittajan on helppo hymyillä - Tiina Puranen N45 sarjan voittajana palkintojenjaossa

Riikan saalis viikonlopun kisoista oman pojan Valtsun kaulassa - kyllä kelpaa näitä äidin mitaleita esitellä muille!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page