Jarmo Sorsa JäPyn vieraaksi seuran toimintapäivänä 1.10.

Tervetuloa viettämään JäPyn yhteistä toimintapäivää lauantaina 1.10. Vanhikseen klo 14 alkaen! Päivä on tarkoitettu JäPyn jäsenille ja ohjelma koostuu yhteisistä ulkoaktiviteeteista (klo 14-16), Jarmo Sorsan asiantuntijaluennosta (klo 16-17.30) ja yhteisestä ruokailusta (17.30-18.30). Jarmo Sorsa toimii SPU:n Huippupyöräily-yksikön puheenjohtajana ja on kiistatta yksi Suomen pyöräilyn valmennusguruista. Jarmo kertoo JäPyläisille näkemyksiään pyöräilyvalmennuksesta ja antaa harjoitusvinkkejä JäPyläisille.

Rantasauna on varattu meille klo 18-21. Iltaa on tämän jälkeen mahdollisuus jatkaa Vanhiksen Oktoberfesteillä. JäPy tarjoaa jäsenilleen päivän ohjelman ja ruokailun. Ilmoittaudu mukaan nyt heti ja ilmoita samalla, jos haluat illan aikana saunoa. Tervetuloa viettämään seuran yhteistä hauskaa iltapäivää vanhikseen! Huomaa, että ilmoittautuminen on sitova.

Mainitse ilmoittautumisessa, haluatko saunoa illan aikana, niin tiedämme järjestää saunavuorot.

Ilmoittautumiset joko Facebookissa tai sähköpostitse heti - viimeistään 28.10.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon