top of page

JäPy:n Mikael Turunen ja Antti Mäkelä CAT2-cupin kaksoisvoittoon ja Seppo Aaltonen M-55 cupin voitt

Päättynyt 2016 maantiepyöräilyn kilpailukausi oli Järvenpään Pyöräilijöille menestyksekäs:

JäPy:n Mikael Turunen ajoi Canyonillaan CAT2:sen maantiecupin ylivoimaiseen voittoon ja cupin kakkospaikan kiinnitti itselleen roimalla piste-erolla JäPy:n Antti Mäkelä. Micke dominoi ajollaan alkukauden kilpailuja saavuttaen jo kauden ensimmäisissä kisoissa selvän johtopaikan cupissa. Anttikin kahmi hyvin pisteitä alkukaudella, mutta kuntohuippu ja parhaat saavutukset osuivat hänellä loppukauteen. Micke ja Antti varmistivat vahvoilla suorituksillaan Järvenpään Pyöräilijöille myös ylivoimaisen joukkuekilpailun voiton CAT2 cupissa.

Kuva: Antti Mäkelä ja Mikael Turunen

Vasta kauden puolenvälin jälkeen kisaamisen aloittanut JäPy:n Tuomas Ratilainen kahmi myös rutkasti pisteitä ja sijoittui maantiecupin kahdeksanneksi. Järvenpään Pyöräilijät oli kaiken kaikkiaan hyvin edustettuna CAT2 kisoissa ja pisteitä kauden aikana saavutti peräti 19 kuskia. Parhaimmillaan onnistuimme ajamaan joukkueena taktisesti hyvin ja saavuttamaan kärkiajajillemme tärkeitä pisteitä.

Mastercupin luokan M55 selvään voittoon ajoi Seppo Aaltonen saavuttaen Canyonillaan 71 pistettä kauden aikana. M40 luokassa Antti Mäkelä oli ykkönen ja Tuomas Ratilainen kolmonen. Muissa masterluokissa jäi JäPy:n menestys tällä kaudella laimeaksi.

Kuva: Seppo Aaltonen Porvoon Ajojen M55 luokan voittajana podiumilla

Järvenpään Pyöräilijät r.y.:n kisatiimi kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita kisakaudesta 2016. JäPy kiittää myös naapuriseurojaan Uudenmaan Pyöräilijöitä ja Lahden Pyöräilijöitä rehdistä kisailusta ja huollon yhdistämisestä kauden kilpailuissa.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page