top of page

Yli 200 kilometriä hyvässä seurassa!

Järvenpään Pyöräilijöiden järjestämä perinteinen reilun 200 kilsan lenkki houkutteli hyiseen syksyiseen aamuun lähes 30 innokasta JäPyläistä. Eikä sitä missä tahansa seurassa olisi jaksanutkaan sitkuttaa seitsemää tuntia kohtalaisen vilakassa kelissä... Mutta tänään oli mukava päivä; letkassa juttu luisti ja matka taittui. Vaihdot hoidettiin "lahtelaiseen tyyliin", joten juttuseurakin vaihtui päivän mitaan. Reitti suuntautui Kanta-Hämeen sydänmaille halki tuttujen AHH/Tawast 3 days -kisareittien aina Räyskälän lentokeskukseen, jossa nautittiin maittava lounas. Räyskälästä jatkettiin Läyliäisten kautta Kytäjälle, josta alkoi hermoja raastava Herusten mäkien odottelu. Mutta Mauri Konttila iskikin sitten kellon tarkkuudella arvaamassamme paikassa ja pääsi tällä kertaa kuittaamaan vain sen ensimmäisen töppyrän. Sen toisen vei tämän kauden master-kanuuna Seppo Aaltonen. Häröilyksi ei tänään kuitenkaan ajo mennyt, vaan maisema vaihtui kahdessa siistissä parijonossa, joiden välillä pidettiin kohtalainen väli. Ja perässä seurasi seuran oma huoltoauto ja oma vakiohuoltaja Tuomo Ikonen, joka on kestänyt meitä jo muutaman vuoden näillä pitkillä lenkeillä. Kyllä oli tänään taas huolto tarpeen ja peräti kolmeen otteeseen. Huoltoautosta löytyi varakiekkojen ja JäPy:n Unior työkalusalkun lisäksi maittava kattaus Arlan funktionaalisia tuotteita, jotka Tiia Loponen oli meille ystävällisesti järjestänyt. Nyt on sitten tieteellisesti todistettu, että Arlan trooppinen proteiinimaitojuoma antaa pyöräilijälle noin 25 wattia lisää tehoa, koska keskari pomppasi jokaisen Arla tankkauksen jälkeen! Järvenpäähän saavuttiin piirun verran aikataulua edellä hieman neljän jälkeen. Ja mikä parasta: kaikki suoriutuivat päivään haasteesta hienosti vailla havereita. Kiitos kaikille pitkälle yhteislenkille osallistuneille ja erityisesti huoltajallemme Tuomo Ikoselle!

Katso Esa Lehtisen kuvaama ja koostama video päivän lenkiltä:

Klikkaile kuvia alla olevasta galleriasta! Videokooste päivästä julkaistaan ensi viikolla.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page