top of page

Antti Mäkelä ajoi voittoon kauden päätöskisassa Kankaanpäässä!

Maantiepyöräilyn kilpailukausi ajettiin viikonloppuna päätökseen Porin Tarmon järjestämässä Syysetapit-kilpailussa Kankaanpäässä. Kisa oli samalla Skoda-maantiecupin finaali. Vain Elite-luokka ajoi kisassa kaikki etapit (aika-ajo, kortteli, maantiekisa). JäPy:stä kilpailuun osallistuivat Antti Mäkelä (CAT2) ja Seppo Aaltonen (M55). 10 km:n aika-ajossa Antti sijoittui neljänneksi ajalla 14:43,1 ja Seppo sijalle 15 ajalla 15:36,5. Sunnuntain maantiekilpailussa Antti kuittasi upean voiton ja Seppo ajoi myös hienosti sijalle 11. JäPy:n Simo Sildén osallistui Nurmijärvellä ajettuun Seitsemän Veljeksen XCM maastokisaan ja sijoittui hienosti puolimatkan kilpailussa toiseksi. Mika Kariluoto puolestaan osallistui maastopyöräilyn XCO kilpailuun Hyvinkäällä 10.9. ja sijoittui M40 luokassaan viidenneksi.

Antti Mäkelä ajaa CAT2 voittoon Syysetapit maantiekisassa 11.9.2016. Kuva: Jari Birling.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page