top of page

Kylmää kyytiä Tallinn Rahvasöit 2016 kisassa

Cycling Academyn Tatu Edelmannin ja Mika Härmän organisoimalle kisamatkalle Tallinnaan polkaisi eilen mukaan JäPy:n kuusihenkinen joukkue yhdessä CA:n ketjunpyörittäjien kanssa. Hyvin järjestetty matka sujui mukavasti samanhenkisessä seurassa ja jälleen kerran tuli todistetuksi, että pyöräily yhdessä on hauskempaa!

Kisa on paikallisen maantiecupin finaalikisa ja karkelo sen mukainen. Kilpailupaikalla oli maailmanluokan meininki livebändeineen ja paikallisine ajajatähtineen. Viron taso maantiepyöräilyssä on napsun verran meikämeininkiä kovempaa ja sen saimme eilen tosiaan kokea, kun kisasarjan 108 km:n matkalle ampaisi mukaan 192 kuskia. Kilpailu oli hienosti järjestetty, liikenteen ohjaus toimi mallikkaasti ja pääjoukko eteni koko hyväkuntoisen tien leveydellä tasaisella kisareitillä. Vauhtia piisasi vallan riittävästi ja pian lähdön jälkeen alkanut kaatosade toi oman pikantin lisänsä ajamiseen. Luppohetkiä ei matkalla juuri koettu ja tasaisen reitin keskari nousikin lähes 44 kilsaan tunnissa. Koko meidän yhdistetty CA/JäPy kisatiimi pärjäsi kovassa kyydissä hyvin, mutta podiumille ei tällä kertaa ketään kuulutettu... Kisasarjan tulokset löytyvät täältä.

JäPy:n kisajoukkue oikealta alkaen Jüri Sütting, Kati Jokio, Antti Mäkelä, Tuomas Ratilainen, Harri Aaltonen ja Beni Kauhanen

Yhdistettyyn Cycling Academy & JäPy ryhmäkuvaan saimme Elite-luokan vahvistukset (vas. Niki Birling ja Anssi Enqvist).

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page