top of page

Maantietä, maastoa ja kisailua - aktiivinen JäPy viikonloppu paketissa

JäPy:n kovimmat ja kisahenkisimmät maantiekuskit starttasivat tänään Helsinki Velotourin raastavalle 150 kilometrin reitille halki itäisen Uudenmaan. Mukaan matkaan lähtenyt venäläisjoukkue ja kotimaan kärkikuskit takasivat railakkaan vauhdinpidon koko matkalle. Jo alkutaipaleella muutama kuski pääsi irti pääjoukosta ja tällä hetkellä käytettävissä oleva tieto kertoo, että he myös ajoivat aina maaliin asti. JäPy:läisistä kilpalähdössä startanneista (Samuli Heikkilä, Antti Mäkelä, Seppo Aaltonen ja Tuomas Ratilainen) tänään kovimman vedon kiskaisi Tuomas Ratilainen sijoittuen CAT2 kuskeista ykköseksi! Onnittelut vahvasta ajosta ja hienosta sijasta! 150 kilometrin kuntolähdössä kovan urakan tänään ajoivat Esa Lehtinen, Pasi Hämäläinen ja Marko Lähde. Onnittelut kaikille kovan reitin ajaneille JäPyläisille! Kisatulokset luettavissa myöhemmin täältä.

MTB Green Race Marathon 2016 maastopyöräilytapahtumassa eilen ajettiin 9. XCM Marathon Suomi Cupin osakilpailu, joka oli myös MTB Marathonin SM- kilpailu. Tapahtumassa järjestettiin myös maastopyöräilyn kuntotapahtuma sekä lasten Kultaisen Kammen Minimarathon. Taivassalossa järjestettyyn kisaan JäPyläisistä starttasivat Timo Hiidenheimo (65 km), Marko Jäntti (65 km), Iiro Jäntti (P12/10 km) ja Simo Sildén (32 km). Timo ei päässyt teknisten ongelmien takia maaliin tänään ja parhaan sijoituksen maastossa tänään saavutti Simo sijoittuen lähtönsä kolmanneksi. Onnittelut kaikille maastokuskeille ja Simolle podiumista!

Täällä kotimaisemissa Jäpyläiset osallistuivat aktiivisesti viikonlopun yhteislenkeille ja tänään leppoisalla PK-lenkillä oli peräti 19 kuskia mukana. Vauhti pidettiin maltillisesti luvatulla 30-32 tasolla ja sisukkaimmat ajoivat lähes kuuden tunnin lenkin ympäri Uutta-Maata. Aktiivinen JäPy viikonloppu lähenee loppuaan, mutta veikkaanpa, että tälläkin hetkellä joku oranssinuttu ulkoiluttaa pyöräänsä parhaillaan...

Tulevana keskiviikkona ajetaan JäPy tempon Grande Finale Kaskelantiellä. Haluamme rikkoa tempon osallistujaennätyksen ja kutsumme mukaan kaikki JäPyläiset kokemaan tempoajamisen hurman! Tempossa ajetaan yksilösuorituksena ja jokainen kisaa itseään vastaan. Tervetuloa mukaan!

Simo Sildén maastokisassa.

Marko Jäntti.

Timo Hiidenheimo.

JäPy:läiset yhteislenkillä Askolassa 28.82016

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page