top of page

JäPy:lle kolme mitalia ikäluokkien Suomenmestaruuskilpailussa tänään!

JäPy starttasi Mäntsälässä tänään ajettuihin ikäluokkien Suomenmestaruuskilpailuihin 14 kuskin voimalla. Kisat polkaistiin käyntiin kaatosateessa, joka onneksemme taukosi kisarupeaman loppupuolella. Sade vaikutti kisan kulkuun ja teki tiet ilkeän liukkaiksi. Ilman havereita ei valitettavasti tänäänkään selvitty, vaan mm. JäPy:n Petre Pomell ajautui tieltä ulos ja loukkasi solisluunsa. Pasi Karjalainen ja Tommi Vainikainen puolestaan kärsivät teknisistä ongelmista ja joutuivat jättämään kisan kesken.

Naisten sarjoissa JäPy:n voimanaiset Johanna Konttila (N40) ja Mari Pehkonen (N30) ajoivat molemmat upeasti saavuttaen kolmosijat kumpikin omassa sarjassaan.

Miesten sarjoissa parhaiten tänään menestyi Tuomas Ratilainen (M40), joka onnistui kiskaisemaan itsensä hatkaan mukaan noin 15 kilometriä lähdön jälkeen. Tuomas ajoi koko kisan hatkassa ja sijoittui kovatasoisessa lähdössään toiseksi jättäen taakseen monet kovat Elite-kuskit. Antti Mäkelä sijoittui samassa lähdössä viidenneksi. Mikael Turunen sijoittui M30 luokassa kuudenneksi kuten myös Harri Mattila luokassa M50. Muiden JäPy:läisten sijoitukset löytyvät täältä.

Kisahuollon saimme järjestettyä yhteistyössä Uudenmaan Pyöräilijöiden kanssa kahteen lähtöön. Tuomas Ratilainen kiitteli UP:n huoltoa vuolaasti, kun olivat ajaneet hatkan taakse Tuomakselle juomaa tarjoamaan. Kiitos UP:lle hyvästä yhteistyöstä, jota toivottavasti voidaan jatkaa tulevissakin kisoissa! Ja kiitos myös Mäntsälän Urheilijoille kisajärjestelyistä, jotka paikan päällä sujuivat hyvin.

M40 keskellä voittaja Juhana Hietala CCH, toisena JäPy:n Tuomas Ratilainen ja kolmantena UP:n Teemu Salovaara.

N30 keskellä voittaja Pia Pensaari TVC, toisena Minna-Maria Kangas IK-32 ja kolmantena JäPy:n Mari Pehkonen.

N40 keskellä voittaja Merja Särkioja CCH, toisena Ulla Affolter UP ja kolmantena JäPy:n Johanna Konttila.

JäPy:n vauhdikkaat naiset ehtivät jo poistua kisapaikalta, mutta Tuomas saatiin omaan kisapotrettiin tyytyväisin mielin.

Onnittelut kaikille kisoissa menestyneille!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page