top of page

Sadetta ja auringonpaistetta JäPy:n kisaviikonlopussa

Antti Mäkelä osallistui ainoana JäPy:läisenä Ruotsissa viikonloppuna ajettuun ikäluokkien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuun. Antti sai aikaan hyvät suoritukset sekä lauantain tempossa että sunnuntain maantieajossa, mutta taso kisoissa oli todella kova, eikä podiumille ollut tällä kertaa asiaa.

Skoda maantiecupin/mastercupin osakilpailu ajettiin tänään Turun kupeessa Liedossa sangen vaihtelevassa kelissä. Team Velo Cycling vastasi kisajärjestelyistä laadukkaasti: rata oli hyvin merkitty, pahimmat kuopat maalattu tiehen ja liikenteenohjaus toimi moitteetta. Lähtöhetken mukava auringonpaiste päättyi kisan puolen välin tuntumassa rankkasateeseen, joka kaiken kasteltuaan kaikkosi loppukisan ajaksi. JäPy:stä kilpailuun starttasi kuusi kuskia, jotka kaikki ajoivat samassa lähdössä 79 km:n kisamatkan. Liedon rata on profiililtaan tasainen, mutta irtiottoyrityksiä nähtiin heti paukusta lähtien monia. Kerta toisensa jälkeen hatkat ajettiin kiinni, kunnes viimeinen yritys tuotti tuloksen ja seitsemän ajajan irtiotto sai selvän eron pääjoukkoon ja ajoi maaliin asti. JäPy:stä hatkassa mukana oli Tuomas Ratilainen, joka ajoi hienosti kolmannelle sijalle (CAT2). Masterluokissa Seppo Aaltonen voitti M55 luokan ja Beni Kauhanen sijoittui kolmanneksi M50 luokassa.

Imatralla kilpailtiin maastopyöräilyssä ja siellä JäPy:n Simo Sildén voitti 30 kilometrin kisamatkan.

Kisatulokset löytyvät täältä.

Vasemmalta Harri Aaltonen, Seppo Aaltonen, Harri Mattila, Tuomas Ratilainen, Beni Kauhanen ja Petteri Kuittinen. Etualalla upeata kalustoa.

Tuomas Ratilainen kolmantena Cat 2 luokassa.

Seppo Aaltonen ykkösenä M55 luokassa.

Beni Kauhanen kolmospallilla M50 luokassa.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page