Please reload

Viimeisimmät päivitykset

Turku Touring Pyöräily 20.-21.8.2016

28.6.2016

Turun Urheiluliiton pyöräilyjaosto järjestää 20. - 21.8.2016 Turku Touring Pyöräilyn (entinen Myllyn Pyöräily). Lauantaina on ajettavina matkoina 240 ja 300 kilometriä. Matkat ajetaan enintään 20 hengen nopeusryhmissä. Tour240:n nopeusryhmät ovat 26, 28 ja 30 km/h ja Tour300:n nopeusryhmät 28, 30 ja 32+ km/h. Jokaisella nopeusryhmällä on oma huoltoauto, johon saa omat tavarat ja jolta saa tarvittaessa huoltoapua tai kyydin, jos joutuu jättämään matkan kesken. Noin 70 kilometrin välein on huoltopiste, josta saa energiapatukoita, banaaneja, suolakurkkua ja urheilujuomaa. 200 kilometrin paikkeilla tarjoillaan keittolounas. 

 

Nyt Jäpyltä kysytään, löytyykö meiltä halukkaita nopeusryhmien ajokapteeneiksi. Ajokapteenit vastaavat ajokurista, nopeuden pysymisestä sovitussa vauhdissa ja navigoinnista. Reitit saa navigaattoreihin sopivana tiedostona. Joka ryhmässä tulee olemaan kaksi ajokapteenia, joista lähtökohtaisesti toinen on reitin osaava järjestävän seuran edustaja. Järjestävän seuran ilmoituksen mukaan ajokapteeniasiat pitää lukita heinäkuun loppuun mennessä. Ajokapteenit ajavat ilmaiseksi.

 

Sunnuntaina ajetaan omavauhtiset 30, 80 ja 120 kilometrin matkat ilman vauhtiryhmiä. Sunnuntaille tarvitaan paljon liikenteenohjaajia.

 

JäPylle tarjotaan seuraavaa yhteistyömahdollisuutta:

 

- Sunnuntain liikenteenohjauksen talkoolaiset ajavat lauantaina ilmaiseksi Tour240 tai Tour300. 

- Lauantain ajokapteenit ajavat luonnollisesti ilmaiseksi (saa silti tulla ohjaamaan sunnuntaina liikennettä, jos haluaa)

- Sunnuntain talkoolaisille tulee toimitsijalahja (vaatelahja tänä vuonna) sekä loppuvuodesta toimitsijaristeily tai maksettu illallinen Turussa.

 

Ja lisäksi  seuran ryhmäilmoittautumiselle -20 % halvimman hintaportaan hinnasta haluamallemme matkalle. Ilmoittautuminen kootusti viimeistään 31.7. Ilmoittautumishinnat täällä.

 

 

 

 

 

Please reload

Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon