top of page

Mestaruus SM-sprintissä JäPylle!

Sunnuntaina 12.6.2016 Himoksella kisattiin triathlonin sprinttimatkan (uinti 750m/Pyöräily 20km/Juoksu 5km) SM-mitaleista. JäPyä Himoksella oli edustamassa Henry Majander. Koska veden lämpö oli vain 14,8 astetta, järjestäjä päätti lyhentää uintimatkan 500 m.

Tässä Henryn kisakuulumisia: "Uinnin jälkeen vaihdossa olin oman ikäsarjan 4. (Uinnin aika 09.07 min.). Pyöräilyssä paransin asemia, ja nousin sijoituksessa yhdellä pykälällä. (Pyöräilyaika 36.03 min.). Juoksuosuudella kisa ratkesi edukseni kääntöpaikan jälkeen. (Juoksuaika 21.03 min.). Mukavaa oli palata triathlonin pariin 5 vuoden tauon jälkeen ja edustaa uutta seuraani JäPyä!".

Henryn kokonaisaika 1:09:04 ja tuloksena Suomen mestaruus sarjassa M55. Kaikki kolme parasta olivat minuutin sisällä, eli sarja oli tiukka mitaleiden osalta. Onnea Henry SM -mitalista! Tästä on hyvä jatkaa hienosti alkanutta kisakautta.

Kaikki tulokset täältä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page