top of page

JäPyäisille menestystä Finntriathlon Vanajanlinnassa 11.6.2016

Tänään kilpailtiin Vanajanlinnan upeissa maisemissa Finntriathlon-kilpailusarjan ensimmäinen osakilpailu. Tänään matkana oli spirntti -matka (uinti 750 m - pyöräily 20 km - Juoksu 5 km). Pyöräilyosuus oli peesivapaa.

Kilpailukeskus ja -reitit olivat lähellä toisiaan, joten yleisö pääsi seuraamaan kilpailua lähietäisyydeltä. Uintiosuus uitiin raikkaassa Katumajärvessä, pyöräreitti kulki kuvankauniilla Vanajanlinnantiellä (4 x 5 km), ja juoksuosuus (2 x 2,5 km) kulki linnan pihapiirissä golfkentän tuntumassa.

Naisten 40-45 -sarjan ylivoimaisen voiton n. 2 min. erolla seuraavaan vei JäPyn Tiina Puranen. Tässä Tiinan omat kommentit kisan kulusta: "Viime viikonlopun ennätysuinnin johdosta uskalsin mennä ihan eteten, mutta jäin tosi pahasti startissa porukan alle enkä saaanut millään uinnin rytmistä kiinni. Vesi oli todella kylmää (n. 15 astetta), enkä myöskään saanut hengitystäni tasoittumaan. Uinnin aika 14.28 min. Vaihdoissa kädet olivat jäässä, enkä meinannut saada kenkiä jalkaan enkä kypärää kiinni. Pyöräily meni hyvin, sain hyvän kaverin, jonka kanssa vedimme pyöräilyn vuorovedoin. Pyöräilyn aika 36,22 min. Juoksu oli varmaa ja vahvaa menoa, aika 20,10 min." Onnea Tiina ikäsarjan voitosta!

Syksyllä JäPyn ensimmäiseen tri -kouluun osallistunut Markku Härkönen osallistui ensimmäisiin tri -kisoihin Vanajanlinnassa. Tässä Markun mietteitä kisasta: "Uinti sujui hyvin, aloitin hieman turhan vauhdikkaasti ja jouduin rauhoittamaan tahtia ennen ensimmäistä poijua. Loppu-uinti meni hyvin vaikka lopussa tulikin pieni ruuhka ennen rantautumista. Uinnin aika 13.28 min. Vaihdon otin rauhallisesti ja siihen tuhrasin vähän liikaakin aikaa. Pyöräily sujui helposti, kun pääsin mukaan hyvävauhtiseen ryhmään. Säästelin hieman jalkoja tulevan juoksun varalta. Pyöräilyn aika 34.29 min. Juoksu alkoi kivasti, ja toisella kierroksella kisa painoi jo jaloissa, mutta sisulla juostiin ja lopussa vedettiin "urku" auki. Juoksun aika 24.15 min. Maalissa oli tyytyväinen fiilis - eka tri -kisa oli suoritettu. Kokonaisaika 1:20:06 ja ikäsarjan 45-49 11. sija". Hyvä Markku - hienosti vedetty.

Alpo Kumpula aloitti uinnin takarivistä, ja uinti meni alusta loppua kohti kiihdyttäen. Uinnin aika 16.03 min. Pyöräilyssä Alpo sai hyvän peesin, pyöräilyn aika 35.57 min. Juoksu sujui suurimmalta osin mukavasti, vaikka vatsakrampit meinasivat yllättää ja kisa saada lopun kesken kaiken. Juoksun aika 23.01 min. Kokonaisaika 1:23:40 ja ikäsarjan 55-59 toinen sija. Onnea Alpo hienosta suorituksesta!

JäPyn tri -harjoituksissa mukana ollut Jussi Ranta kilpaili M45-49 sarjassa hienosti kolmanneksi. Jussin uinti 13.35 min., pyöräilyn Jussi veti toisen kaverin kanssa vuorovedoin aikaan 34.37 min. Vaihdossa Jussikin kärsi kylmyydestä ja kohmeisista varpaista. Kenkiä oli vaikea saada jalkaan. Jussin juoksu oli todella mainio, juoksuaika 21.23 min., jolla podium -sija varmistui omassa ikäluokassaan. Onnea Jussi mahtavasta suorituksesta!

JäPyläisistä edellä mainittujen lisäksi oli kisaamassa myös Minna Makkonen. Onnea hienosta kisasta kaikille. Tässä lajissa ei ole kuin voittajia. Kaikki tulokset löydät täältä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page