top of page

Team Rynkeby:n tehokolmikko JäPy:n yhteislenkillä tänään!

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Järvenpään Pyöräilijöistä Tiia Loponen on Team Rynkebyssä tänäkin vuonna mukana ja hän sai tänään houkuteltua Sannan ja Jonnan mukaan JäPy:n yhteislenkille. Aikamoista vauhtia oli Rynkeby-ryhmässä pidetty ja ryhmässä kuitattiin uusia ennätysaikoja Stravaan Vanhalla Soukkiontiellä.

Rauhallisen vauhdin ryhmä kaarteli Jari Kiviharjun vetämänä kauniissa, mutta viileässä kesäpäivässä leppoisalla 22 km/h keskarilla ympäri Keskistä Uuttamaata.

Osa kisakuskeista polkaisi tänään Porvoon Ajojen reitille harjoitellen tehokasta telaketjuvetoa. Mukaan saatiin kova kirimies naapurizeura Zeuksesta. Tässä vedossa Kerkkoon mäki ei vauhtia juuri himmannut ja "Murhamäki" todettiin nimenä vahvasti liioittelevana pikku töppyrälle ennen Porvoon keskustaa... JäPy:n tukitiimi on siis iskussa ensi viikonlopun Porvoon Ajoissa : )

Huomenna osa JäPy:läisistä osallistuu Kuusijärven Triathlon tapahtumaan - menestystä kaikille kisaan lähteville! Yhteislenkit starttaavat tavalliseen tapaan Chebiciltä klo 9.00. Ja unohtaa ei sovi JäPy:n MTB ratatalkoita Terholassa klo 15.00. Terholaan on rakenteilla ainutlaatuinen MTB rata Marko Jäntti & co. JäPy aktiivien toimesta!

Sanna Manner-Raappana, Jonna Jumisko ja oman seuran Tiia Loponen starttaamassa JäPy:n yhteislenkille.

Kisakuskien ryhmä liikenteessä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page