Please reload

Viimeisimmät päivitykset

Team Rynkeby:n tehokolmikko JäPy:n yhteislenkillä tänään!

4.6.2016

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Järvenpään Pyöräilijöistä Tiia Loponen on Team Rynkebyssä tänäkin vuonna mukana ja hän sai tänään houkuteltua Sannan ja Jonnan mukaan JäPy:n yhteislenkille. Aikamoista vauhtia oli Rynkeby-ryhmässä pidetty ja ryhmässä kuitattiin uusia ennätysaikoja Stravaan Vanhalla Soukkiontiellä.

 

Rauhallisen vauhdin ryhmä kaarteli Jari Kiviharjun vetämänä kauniissa, mutta viileässä kesäpäivässä leppoisalla 22 km/h keskarilla ympäri Keskistä Uuttamaata.

 

Osa kisakuskeista polkaisi tänään Porvoon Ajojen reitille harjoitellen tehokasta telaketjuvetoa. Mukaan saatiin kova kirimies naapurizeura Zeuksesta. Tässä vedossa Kerkkoon mäki ei vauhtia juuri himmannut ja "Murhamäki" todettiin nimenä vahvasti liioittelevana pikku töppyrälle ennen Porvoon keskustaa... JäPy:n tukitiimi on siis iskussa ensi viikonlopun Porvoon Ajoissa : )

 

Huomenna osa JäPy:läisistä osallistuu Kuusijärven Triathlon tapahtumaan - menestystä kaikille kisaan lähteville! Yhteislenkit starttaavat tavalliseen tapaan Chebiciltä klo 9.00. Ja unohtaa ei sovi JäPy:n MTB ratatalkoita Terholassa klo 15.00. Terholaan on rakenteilla ainutlaatuinen MTB rata Marko Jäntti & co. JäPy aktiivien toimesta!

 

 

 

Sanna Manner-Raappana, Jonna Jumisko ja oman seuran Tiia Loponen starttaamassa JäPy:n yhteislenkille.

 

 Kisakuskien ryhmä liikenteessä.

 

 

 

Please reload

Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon