JäPy menestyi viikonloppuna myös Duathlonissa

Sunnuntaina 22.5.2016 järjestettiin perinteisellä Triathlon paikkakunnalla Joroisilla duathlon kilpailu, jossa matkoina oli Juoksu 5 km- Pyöräily 18 km- Juoksu 5 km. JäPyä kisoissa oli edustamassa Henry Majander.

Tässä Henryn mietteitä kisasta: Kisa oli aika tiukka. Ensimmäisen 5km juoksuosuuden jälkeen johdin toisena olevaa Antero Kotijärveä n.40 sekunnilla. Pyöräilyssä 18km kohdalla hän ajoi minut kiinni ja vaihdossa ennen toista 5km juoksua olin jäljessä 40 sekuntia. Puolivälissä juoksuosuutta sain Kotijärven kiinni ja hän roikkui mukana noin kilometrin, kunnes tippui vauhdista. Maalissa eroa oli 20 sekuntia. Kisa meni muuten hyvin, paitsi loppumatkasta juoksussa pienet jalkakrampit haittasivat. Onneksi jalat kestivät maaliin asti!

Ensimmäinen edustus JäPyn asussa toi duathlon Joroisen voiton M50-sarjassa kokonaisajalla 1.14.31 tuntia. Kyllä oli tasainen kisa - onnea Henry hienosta kisasta!

Kaikki tulokset löydät täältä.

Tästä on hyvä jatkaa kohti triathlon -kisakautta!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon