top of page

Vauhdikas JäPy viikonloppu vaihtelevissa keleissä

Loppukevään aurinkoisen kelin jälkeen palattiin perinteiseen suomalaiseen pyöräilysäähän viikonloppuna. Lauantaina vesisade alkoi juuri sopivasti, kun Seutulan kierros -maantiekilpailu polkaistiin käyntiin Vantaalla. Elite-luokkaan osallistui vain kourallinen kisaajia ja järjestäjä päätti liittää samaan lähtöön Eliten ja koko CAT2:sen Mastereineen. Järjestely ei hidastanut JäPy:n Micke Turusen menoa, kun hän ampaisi hatkaan paukusta ja saapui maaliin parin tunnin kuluttua lähdön neljäntenä. Cat kakkosessa Micken sijoitus oli toinen ja hän vahvisti asemiaan Maantiecupin CAT2:sen johdossa. Antti Mäkelä sijoittui lähdössä sijalle 7, Mika Kariluoto sijalle 16, Seppo Aaltoinen sijalle 22 (voitto luokassa M55!), Jari Kemppainen sijalle 35 - pääjoukosta jääneenä maaliin ajoivat Beni Kauhanen, Harri Aaltonen ja Antti Liesjärvi. Kategoria kolmosessa JäPy:n Marko Myllykangas oli 17.

Lauantaina Jari Kiviharjun vetämä JäPy:n yhteislenkki osallistui Järvenpään Sykettä ja Sinfoniaa -yhdistyksen järjestämään tapahtumaan ja koukkasi yhteislenkillään Rantapuistoon tapahtumien keskelle. Tunnelma tapahtumassa oli kehnonpuoleisesta kelistä huolimatta hieno!

Tänään sunnuntaina ajettiin perinteiseen malliin Keravan Kevätpolkaisu, jonne JäPy:stä suuntasi hurja joukko osallistujia. Kevätpolkaisu on yksi parhaiten järjestetyistä pyöräilytapahtumista, mutta aurinkoa eivät zeuralaisetkaan heti lähtöön taivaalle saaneet. Aivan kuntoajorytmissä ei tapahtuma käynnistynyt, kun ensimmäisen kierroksen keskari keulassa oli rapiat päälle 41! Ajon aikana taivas kirkastui ja ajo muuttui astetta miellyttävämmäksi. Monet JäPy:läisistä ajoivat tänään aktiivisesti pitäen kärjessä vauhtia yllä. Kisan voittoon ajoi viime vuotiseen tapaan Kimmo Kananen. Aivan kympin sakkiin eivät JäPyläiset tänään yltäneet. Tulosluettelo löytyy tästä. Kiitos kaikille JäPy:läisille, jotka kurjasta kelistä huolimatta uskaltautuivat sateeseen ajamaan!

Seutulan kierroksen hatkan loppukirissä JäPy:n Micke Turunen puristaa lähdön neljänneksi. Kuva: Matti Ouvinen

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page