Katso vauhdikkaat videot tänään käyntiin polkaistulta JäPy:n MTB-kurssilta!

JäPy:n ensimmäinen maastopyöräliykurssi lapsille käynnistyi tänään Oinaskadun koulun lähimaastoissa. Kymmenkunta innokasta polkijaa suunnisti heti alun esittelyjen jälkeen tositoimiin lähimetsään. Ensin harjoiteltiin jarrutustekniikkaa alamäessä ja heti sen jälkeen lähdettiin kiertämään metsälenkkiä. Hienosti nousi jokaiselta kohtalaisen jyrkkä mäki ja alamäessä kaikki väistelivät pahimmat juurakot hyvällä tekniikalla. Kurssin vetäjä Marko Jäntti näytti keulassa mallia alamäkitekniikasta ja kurssin kouluttajat Kalle Miettinen ja Tomi Kuitunen kommentoivat ajamista polun varresta. "Yllättävän kova taso näin nuorilla polkijoilla" -kommentoi Kalle osallistujajoukon tasoa. Fiilis heti ensimmäisessä kokoontumisessa oli hyvä ja nauru raikasi juomatauoilla. Luvassa on alkukesän hauskin MTB kurssi JäPy:n tapaan! Kurssi jatkuu maanantaisin aina kesäkuun puoleen väliin asti.

JäPy:n ensimmäisen MTB kurssin osallistujat valmiina metsälenkille. Takana kurssin kouluttajat vasemmalta Kalle Miettinen, Marko Jäntti ja Tomi Kuitunen.