top of page

JäPy:llä menestysten ja pettymysten päivä Nurmijärvi GP:ssä tänään

Maantie- ja maastopyöräily paljasti jälleen tänään kolikon molemmat puolet pyöräilykisailun osalta. Tosin keliä ei voinut tänään kovasti moittia, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpötila hipoi hellerajaa. Omat haasteensa nopeasti kuumunut ajokeli toi kuitenkin nestetankkaukseen ja maantiekisaan monet lähtivät taskupullollakin varustautuneena. JäPystä kisaan starttasi melkoinen joukko innokkaita ketjunpyörittäjiä. Naisten Elite-sarjassa Mari Pehkonen ajoi hienosti neljänneksi. "Hyvä kisa ja loppukirissä ratkottiin paremmuus" - raportoi Mari kisan jälkeen. Miesten kilpasarjaan (cat 2) lähtivät JäPystä Jari Kemppainen, Antti Liesjärvi, Antti Mäkelä, Petre Pomell, Mikael Turunen ja Tommi Vainikainen. Rajukuntoisella tienpätkällä JäPyläiset kärsivät parikin rengasrikkoa, mutta huolto pelasi ja kuskit pääsivät loppukahinoihin vielä mukaan. Ja hienosti podiumille tänään ylsivät Micke Turunen (2) ja Antti Mäkelä (3). Master-luokassa viivalle asettuivat Pasi Karjalainen, Harri Aaltonen, Beni Kauhanen, Harri Mattila ja Seppo Aaltonen. Kategoria kolmoseen starttasi Antti Kuisma. Master-lähdössä koettiin sellainenkin ihmeellisyys, että etuauto harhautui reitiltä ja kisa jouduttiin keskeyttämään hetkeksi. Pikku paussi tulikin tarpeeseen, mutta siitä huolimatta koko kisan hatkassa olleita Lahden Pyöräilijöitä ei onnistuttu ajamaan kiinni. Lahden Pyöräilijät hallitsivat tänään master-sarjan kisaa hyvällä strategiallaan, mutta veljekset Mikko ja Jussi Joensuu (Mäntsälän Urheilijat ja Kuopion Pyöräilyseura) tekivät lähes kaiken työn pääjoukossa. Tässä lähdössä Harri Mattilan rengas puhkesi ja hän joutui jättämään kisan kesken. JäPyläisestä tässä lähdössä parhaan sijan nappasi Seppo Aaltonen oman luokkansa upealla voitolla! Tarkat kisatulokset täällä.

Maastopuolella Nurmijärven kuiviin kangasmetsiin starttasivat Sami Tamm, Timo Hiidenheimo, Marko Jäntti, Mauri Konttila, Simo Sildén, Tomi Kuitunen, Mika Kariluoto sekä tuoreet JäPyläiset Anu ja Reijo Roininen. Simo joutui vatsavaivojen takia jättämään kisan tänään kesken. Aivan podiumille eivät tänään JäPyläiset maastossa yltäneet. Kisa oli kovatasoinen ja osallistujia taisi kaikkinensa olla noin 300! Tarkat mtb tulokset täällä.

päivitetty 8.5.2016

JäPy:n Mikael Turunen kilpasarjan (cat 2) toisena ja Antti Mäkelä kolmantena. Keskellä KPH:n Aimo Pyykkönen.

Master voittaja (M-55) Seppo Aaltonen keskellä.

JäPy:n Mari Pehkonen naisten Elitessä neljännellä sijalla.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page