Vauhdikas JäPy Club Race ajettiin tänään Sälinkäällä

Mikael Turusen koolle kutsuma leikkimielinen JäPy Club Race ajettiin tänään ensimmäistä kertaa. JäPy:n kisakuskeille rajattu seuran sisäinen kisa houkutteli paikalle parikymmentä innokasta ketjunpyörittäjää. Lämmittelyajossa tunnelma oli leppoisa ja puheensorina täytti koko kisaslungan. Hanko-Hyvinkää -tien jälkeisellä stopilla ilmeet jo vakavoituivat, kun kisan ratamestari Simo Sildén kertasi pelisäännöt: pudonneita ei odoteta ja täysiä painetaan - päivän teema on "jalat alta". Vapaaseen vauhtiin tempaistiin sitten heti stopin jälkeen ja kisailun ensimmäiset 200 metriä olivatkin leikkimielisiä. Mutta sen jälkeen ajettiin 50 kilometriä nokka stemmissä! Jos vauhti vahingossa laski alle neljänkympin, käväisi joku ykköskuskeista kärjessä tempaisemassa letkan hetkessä nauhaksi. Hienosti porukka pysyi kasassa ensimmäiset 15 kilometriä ja vasta Kuruntien mäessä taisi pääjoukko aavistuksen harventua. Sälinkääntien hankalassa sivarissa kärkipaikoille ei ollut tunkua, joten kaikki halukkaat pääsivät nauttimaan vetohommista. Sälinkään kaupalta Micke liukui salakavalasti hatkaan yksikseen ja pyöritteli selkä pystyssä kohti Mäntsälää. Pääjoukossa jouduttiin jo turvautumaan JäPy telaketjuun, johon myös kirimiehet hieman yllättäen osallistuivat... Maalilinjan ratamestari oli ovelasti sijoittanut vasta Mäntsälän taajamakyltin jälkeen, joten kokeneet kisakuskit ajoittivat kirinsä ulkomuistista kyltille. Kaikki ylittivät kuitenkin maalilinjan jossain järjestyksessä. Pääjoukon takana sattui tänään yksittäisen kuskin harmillinen kaatuminen noin 6 kilsaa ennen maalia. Kuski on kuitenkin onneksi kunnossa ja pyörä huollossa.

Kiitos järjestäjille ja kaikille osallistuneille hyvästä ajosta tänään!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon