top of page

JäPy:n Mikael Turunen ajoi vahvasti TS kortteliajossa tänään!

Eilinen maantiekisa ei juuri painanut Micken jaloissa tänään, kun hän pyöräytti Canyoniaan Aurajoen ympäri haastavalla katuradalla. Micke ajoi tänään vahvasti ja ylitti maalin sijalla 28. TS kortteliajo on yksi Suomen vanhimmista kortteliajoista, joka on poljettu Turussa jo lähes 60 vuoden ajan. Kisassa oli yksi yleinen miesten luokka, joten seurakseen Turun niljakkaille katukiveyksille Micke sai myös Elite-luokan kovat kuskit. Kisan voitti TWD:n Jaakko Hänninen, joka ajoi hatkassa yli puolet koko kisasta! Mainittakoon vielä, että CCH/KPH:n Aimo Pyykkönen, joka oli podiumilla Kilpa-sarjan eilisessä kisassa ylitti maalilinjan kuudentena!

Kuva: TS/Jane Iltanen

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page