top of page

JäPy avasi voitokkaasti maantiepyöräilyn kisakauden Porin Lattomeriajossa

Porin hyiseen kevätkeliin JäPy:stä uskaltautuivat Jari Kemppainen (kat2/kilpa), Marko Myllykangas (kat 3), Antti Mäkelä (kat2/kilpa), Mari Pehkonen (elite naiset), Simo Sildén (kat2/kilpa) ja Mikael Turunen (kat2/kilpa).

Kisakeli oli sateisen kylmä ja jo lämmittelyajossa jalat kastuivat läpimäräksi. Naisten Elite-luokassa voiton nappasi upealla ajollaan JäPy:n Mari Pehkonen. Marin valmistautuminen kisakauteen on sujunut hyvin ja jalka oli hyvässä iskussa koko kisan ajan. Mari kertoi, että kisa oli sujunut ongelmitta ja ajaminen luokassa oli ollut siistiä.

Miesten kilpasarjassa JäPy ajoi voimakkaasti kovavauhtisessa kisassa. Micke yritti päästä pääjoukosta irti ja onnistuikin lopulta yhdessä Porin Tarmon Kare Kaskisen kanssa. Maalilinjan Micke ylitti hienosti toisena häviten karvan verran Kaskiselle. Antti Mäkelä ajoi sijalle 12, Simo Sildén sijalle 27 ja Jari Kemppainen pääjoukossa sijalla 47. Kolmoskategoriaan startannut Marko Myllykangas joutui tällä kerralla jättämään kisan kesken. Vauhti kolmosessa oli alusta asti rapeaa ja Marko sinnitteli hienosti kisan puoleen väliin asti.

Onnittelut Marille ja Mickelle podiumsijoituksista ja kaikille muillekin hyvästä ajosta! Alkamassa on hieno kisakausi JäPy:läisille!

JäPy:n Mari Pehkonen pokkasi pokaalin lisäksi 60 euroa riihikuivaa rahaa!

Micke podiumilla irtiottokaverinsa kanssa.

Kalustosta kisan jälkeen näkee hyvin tämän päivän ajokelin.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page