JäPy:n maantiepyöräilykurssi käynnistynyt myötätuulessa!

JäPy:n maantiepyöräilykurssi käynnistyi maanantaina Järvenpää-talolla osallistujien tutustumisella ja teoriaosuudella. Kurssille osallistuu 18 innokasta pyöräilijää, joista lähes puolet on naisia. Käytännön ajoharjoittelu käynnistyi keskiviikkona upeassa ajokelissä ryhmäajamisella kahdessa ryhmässä. Nopeasti pääsimme kiinni ryhmässä ajamisen hienouksiin ja nikseihin, jotka on syytä pitää aivan erityisen hyvin mielessä, kun ajamme yhdessä. Hurautimme jonomuodostelmassa Kaskelantien ja Talman kautta Nikkilään kaffelle ja sieltä jatkoimme Paippistentien kautta takaisin Chebicin pihaan. Kiitos kaikille osallistujille turvallisesta ja keskittyneestä ajamisesta. Täyteen varattu maantiepyöräilykurssi jatkuu joka maanantai ja keskiviikko 25.4. asti.

Toukokuussa käynnistyy JäPy:n lapsille suunnattu maastopyöräilykoulu. Lue lisää ja huomaa, että kyseessä on poikkeuksellisesti myös seuran ulkopuolisille junioreille avoin koulu. Lue mtb-kurssista tästä lisää.

Kurssin kouluttajina toimivat Osmo "Oski" Vesa ja seuran puheenjohtaja Tommi Ikonen. Molemmilla herroilla on monipuolinen kokemus maantiepyöräilystä ja -kilpailutoiminnasta neljältä vuosikymmeneltä.