JäPy järjestää maastopyöräilykurssin lapsille!

JäPy järjestää lapsille suunnatun maastopyöräilykurssin kaikille maastopyöräilystä kiinnostuneille tytöille ja pojille. Kurssi toteutetaan käytännönläheisinä harjoituksina Järvenpäässä Oinaskadun koulun lähimetsissä. Osallistumiseen tarvitaan maastokelpoinen polkupyörä sekä tietenkin kypärä ja osallistujien tulee osata ajaa pyörällä. Maastopyöräilyn saloihin kurssilla opastavat kokenut maastopyöräilijä Marko Jäntti ja maastopyöräilykisoja maailmallakin kiertänyt Kalle Miettinen. Tämä kurssi on poikkeuksellisesti avoin kaikille junioreille, eikä edellytä JäPy:n jäsenyyttä. Lue lisää ja ilmoita lapsesi heti mukaan!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon