top of page

JäPy:n Mallorcan leiri ajettiin vaihtelevissa keleissä

Järvenpään Pyöräilijöiden kevätleiri Mallorcalla keräsi yhteen yli 20 innokasta JäPy:läistä perheineen. Tällä kerralla saimme auringon lisäksi nauttia erilaisten ajokelien koko kirjosta. Leiriviikkoon osui kovia tuulia ja rankkoja sateita, mutta valtaosin mukavan ajettavaa keliä. Jakaannuimme parhaimmillaan kolmeen ajoryhmään, jolloin kaikki löysivät itselleen sopivan vauhtiryhmän. Mallorca todettiin taas pyöräilijän paratiisiksi, vaikka mäkiä oli pidennetty ja jyrkennetty reilusti viime vuodesta. Tukikohtaamme Ayron Parkiin Arenalissa majoittui myös muita suomalaisseuroja - mm. CCH:sta, Närpes Kraft Cykelföreningistä ja Jurvan Voimasta sekä Hyvinkään Pyöräilijöiden EVOC Team, joka epävirallisten wattihuhujen mukaan piti leirillään kovinta hujua... Kiitos kaikille osallistujille mukavasta ajoseurasta ja riemukkaista hetkistä pyöräilyn parissa!

Kaffepausi Petran kylässä.

Hienoja pyöriä ja kovia kuskeja Ayron Parkin edessä.

JäPyläiset Deltan mäessä.

Konttilan Mauria naurattaa, vaikka tie on tasainen.

Paris-Roubaix tiefiilistä Mallorcalla.

Vetonaiset slungan kärjessä.

JäPy:n rauhallisen ajon ryhmä valmiina lenkille.

"Pikku-Söllerin" kyltillä.

Katio Jokion laskunäyte Pikku-Söllerin mäessä.

Antti Mäkelä ja Tommi Ikonen laskussa.

Sa Calobran serpentiinit.

Antti Mäkelä ja Pasi Karjalainen vetomiehinä.

Leirin nuorin osallistuja Valtteri Mäkelä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page