top of page

JäPy:n yhteislenkit käynnistyivät pääsiäisenä!

Innokkaimmat ketjunpyörittäjät ovat ajaneet läpi talven, mutta nyt pääsiäisenä päästiin nauttimaan yhteislenkkeilystä laajemmalla joukolla. Tällä kaudella jakaudumme useampiin vauhtiryhmiin ja jo viikonloppuna Chebicin edestä starttasi peräti kolme eri vauhtista ajoryhmää. Kauden uusi ajoryhmä on Jari Kiviharjun vetämä rauhallisen vauhdin ajoryhmä. Ryhmä on nimensä mukaisesti rauhallisen vauhdin ryhmä, jolle kaikki JäPy:läiset ovat tervetulleita, kunhan vauhti pidetään takuuvarmasti nautinnollisena. Uudessa ryhmässä kaikenlainen "kaakottaminen" on suorastaan kiellettyä ja ryhmässä ajetaan Jarin ohjeistuksen mukaan. Jos rapeampi vauhdin pitäminen kiinnostaa, on siihen tarjolla pääasiassa kisakuskeista koostuva vauhtiryhmä. Vauhtiryhmäkin ajaa tiettyjen teemojen mukaisesti, joista kisakuskit ovat luvanneet laittaa mahdollisuuksien mukaan etukäteen tietoa Facebookiin. Yhteislenkeille startataan isommalla joukolla toistaiseksi viikonloppuisin; arkilenkit pyritään aloittamaan viikolla 15, jolloin myös starttaa JäPy:n ensimmäinen maantiepyöräilykurssi. Kurssille on nyt ilmoittautunut 16 kuskia ja osallistujamäärä on rajattu 20:een. Vielä siis muutaman nopea ehtii mukaan! Lue kurssista lisää tästä.

JäPy:n vauhtiryhmäläisiä maanantaina kohtalaisessa vastaisessa jossain Nurmijärvellä.

JäPy:n kakkosajoryhmä Hindsbyntiellä Sipoossa joutsenia ihmettelemässä sunnuntaina.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page